Румен Петков: Цветанов е отговорен за случилото се в Катуница

  • 26 септември 2011 16:32

  • 1052
  • 3
Румен Петков: Цветанов е отговорен за случилото се в Катуница
©

От парламентарната трибуна трябва да се дадат отговори на няколко важни въпроса, заяви в Плевен на брифинг депутатът от Коалиция за България Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

"Като парламентарна група още в сряда ще поискаме първа точка от заседанието да е изслушването на вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по драмата Катуница.

Когато преди месеци ние предупреждавахме, че е нелепо и недемократично в една уважаваща се държава вътрешният министър да е председател на предизборния щаб на управляващата партия, ние не сме имали предвид такъв трагичен развой, но се оказахме прави, че тази недопустимост може да доведе до трусове във вътрешното министерство и в момента на инцидента то беше неуправляемо, каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

По думите му не е имало кой да поеме отговорността. Министър Цветанов в момента на трагедията беше на концерт и припяваше на нашия съратник Веско Маринов, каза още Петков. Според него това е цинизъм, който ще бъде видян и оценен от българските граждани. На брифинга Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в изброи част от въпросите, на които ще търсят отговор на пленарното заседание в сряда. Част от въпросите, на които трябва да се получи отговор е, че при положение, че се знае, че в Катуница има проблем наслагван с години как е контролирана работа на РУП –Асеновград? Трябва да се знае колко пъти директорът на полицията в Асеновград е бил в Катуница и контролирал ли е процесите, каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Аз имам основание да считам, че директорът на РУП-Асеновград, който е на тази длъжност от почти две години не е стъпвал в Катуница и Садово, коментира народният представител от БСП. По думите му това означава, че не се интересува от проблемите, което според Петков е безотговорно. Това означава, че шефът на Областната дирекция на МВР не контролира процесите и не упражнява ефективно управление, каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Искаме също така да разберем в рамките на прокурорската проверка, искано ли е разрешение от Кирил Рашков и неговите близки за носене на оръжие в близките година, година и половина и каква е съдбата на исканото разрешение, ако има такова, каза Петков.

По думите му трябва да се каже ясно и категорично имало ли е жалба от убитото момче и негови близки и какво е станало с нея. Във профилът на Ангел Рашков във VBOX 7 от предния ден преди убийството е записано „Който ме мрази от катастрофа да пукне!”, каза на брифинга Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

По думите му написаното е открито в мрежата от хора от младежката организация на БСП. Кой от Областната дирекция на МВР е обърнал внимание на това, при положение, че има жалба?, попита Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Според него това означава, че никой в Пловдив не наблюдава тези процеси. Не може Младежката организация на БСП в града да следи тези процеси, а тези, които трябва да ръководят процесите да не са на ясно, каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Отговорността за случилото се в Катуница не е на редовите полицаи, а на министъра на вътрешните работи и шефа на Областната дирекция в Пловдив, каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1052 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
gogo

2011.09.27 | 22:42

3
Каква си хитра лисица Петков,Цветанов бил виновен а ти къде беше 20 години ,че дряма и не се справи с цингане тата?ОТГОВОРИ ДЕ?И за какво по-точно е виновен? Ненаядно за власт и пари гаднярче!!Все Цветанов ти е трън в очите,ама има защо ,защото ти секнаха далаверки те ,игричките и шушо-мушо мафиотските сметки.
yyy beeee

2011.09.27 | 22:42

2
ne baba ti e otgovorna cherven smardel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Николова

2011.09.27 | 22:41

1
А вие дето ги толерирахте толкова години не сте отговорни нали ? Циганите тормозят вече 20 години трудолюбивите селяни в много села и вие които сте най-много години на върха на политическата класа в България какво направихте. Например толкова земеделски земи пустеят дадохте ли им веднъж една мотика да се запознаят и да видят как българите работят и как се изкарва хляба?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини