Илко Семерджиев оглави "Десните"

Илко СемерджиевИлко Семерджиев Д-р Илко Семерджиев е служебен заместник министър-председател по социални политики и служебен е избран за политически председател на Коалиция от партии "Десните" (КПД). Членове на сформирания Национален съвет са Христо Панчугов, Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност и Жаклин Толева, съобщиха от пресцентъра на коалицията.

Д-р Илко СемерджиевИлко Семерджиев Д-р Илко Семерджиев е служебен заместник министър-председател по социални политики и служебен е представител на гражданската квота в КПД, а останалите трима членове на Националния съвет са съответно лидерите на трите партии, които са част от коалицията - "Синьо единство", Единна народна партия (ЕНП) и Български демократически форум (БДФ). Заместващи членове на националния съвет са гражданската квота са Деница Сачева и Юлиан Войнов, за "Синьо единство" - Маргарита Бойчева и Драгомир Драгомиров, за ЕНП - Надя Миронова и Емил Мечикян и за БДФ Алеко Христов и Борислав Златков. За председател на предизборния щаб пък е избран експертът по политически PR Арман Бабикян.

Решенията в националния съвет ще се взимат с консенсус и с кворум от две трети, обясни Илко СемерджиевИлко Семерджиев Д-р Илко Семерджиев е служебен заместник министър-председател по социални политики и служебен. Председателят на коалицията обясни, че партиите в нея запазват своите правомощия в рамките на своите устави. "Десните си единодействат, а не се единяват", категоричен беше той. Семерджиев настоя, че партиите в КПД държат на своята идентичност, но са достатъчно толерантни и разумни, за да взимат заедно решения.

Листите за участието на КПД в предсрочните парламентарни избори ще бъдат готови до седмица, стана ясно още на днешния брифинг. Илко СемерджиевИлко Семерджиев Д-р Илко Семерджиев е служебен заместник министър-председател по социални политики и служебен обясни, че за последен път коалицията занимава медиите със себе си, а още от следващия брифинг ще започне да представя своите виждания за трите ключови реформи, които са необходими на държавата - в здравеопазването, държавната администрация и образованието.

Коментари

  1. 2014.08.20 | 12:37
    САМО ДС АГЕНТИ
  2. 2014.08.20 | 12:37
    По-лесно за произнасяне е БЕСНИТЕ !!! И бързайте при Лайнеков търсят такива като вас !!!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет