Близнашки: Лично гарантирам за Танов. Резултатите, които показва за няколко дни ме удовлетворяват

  • 18 август 2014 19:24

  • 6990
  • 203
Близнашки: Лично гарантирам за Танов. Резултатите, които показва за няколко дни ме удовлетворяват
©

Ген. Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната е един  перфектен професионалист. Решението ми е правилно, убеден съм в това. Положението в митниците е изключително тежко и тези обстоятелства налагат там да влезе един добър професионалист. Държавният бюджет губи огромни средства и трябва да се действа много бързо. Това каза служебният министър-председател Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска в предаването "Актуално" по Нова телевизия.

Обвиненията срещу Танов се оказаха несъстоятелни. Аналогията с назначението на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е неуместна. В случая някой трябва да запретне ръкави и да свърши работата, а това е човекът, който може да се заеме. Резултатите, които показва за няколко дни ме удовлетворяват. Смятам, че след всичко преживяно той няма да допусне нов скандал около себе си. Аз лично гарантирам за него, подчерта Близнашки.

Премиерът уточни, че предложението за назначението на Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната е било на министъра на финансите. Аз не бях сигурен и му зададох същите въпроси, но той ме увери, че нямаме друг по-подходящ човек за тази длъжност. Сигурен съм, че ще овладеем ситуацията в митниците.

Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска коментира, че атаките срещу него и министрите не го изненадват. Няма да съм изненадан, ако бъда нападан, защото това правителство дойде след едногодишни протести. Странното щеше да е, ако нямаше атаки срещу нас. Протестът беше едно разнородно движение и сега се правят опити то да се разбие. Хората излязоха на улицата, за да разбоят диктата на олигархията.

В края на седмицата ще се срещна последователно с участниците от протеста - Протестна мрежа, Ранобудните студенти, Николай Колев-Босия и т.н. Ще отида на един откровен разговор с тях, обяви Близнашки.

Моите министри не идват само от тези среди, за които ни обвиняват (Реформаторите и протестите). Има и от протестиращите, но това не са партийни кандидатури. По-важното е, че тези хора получават шанс за политическа изява. Дава се шанс на интелигентни млади хора да се докажат. Няма чистка, прави се опит да се постигне баланс. Сменяме само партийните назначения, но след внимателен анализ на работата им. Чистка направи моя предшественик. Иска ми се да търсим солидни фигури, които да построят стабилна основа, категоричен беше премиерът.

Той определи и политическата си ориентация така: Спокойно могат да ме обвинят, че запазвам типични представители на левицата, но хора, които могат да свършат работа. Аз съм представител на реформаторството в лявото. Не страдам от изключването ми от БСП. Моята партия се превърна в партия на олигархията, което е неприемливо за мен. Аз се определям като лявоцентрист. Не съм престанал да се боря за премахването на плоския данък.

Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска увери, че ще направи всичко възможно да се прекратят порочните практики за купуването на гласове и посочи, че ще предприеме конкретни мерки за това: Това са едни практики, които се наблюдават в периферията на Европа. Най-тежкото явление е купуването на гласове. Аз съм дал указания на службите, локализирани са основните центрове на това явление. Трябва да се пресекат тежките случаи и те да са прецедент и да послужат за пример на всички останали. За сигурността на бюлетините мога да гарантирам, че са създадени изключителни условия за сигурност. Аз поех лична отговорност да наблюдавам лично този процес. Следя нещата отблизо, увери Близнашки.

Не заемам място по остта Пеевски-Василев, категоричен беше премиерът Близнашки. Според него в олигархията се е получил разлом, който е в недрата на олигархията. Общественото недоволство също допринесе за това, аз също бях участник в този протест. В тази фаза не можем да се намесим, но след приключване на одита на БНБ ще вземем политическо решение. Не отричам, че съм раздирам от вътрешно противоречие по този казус, но ще бъде взето най-доброто решение от бледна точка на най-доброто за гражданите.

"Южен поток" сме го спрели, коментира Близнашки. По този проект имаше допуснати грешки от един министър. Проектът ще бъде приведен в съответствие с европейските норми. С договорът с "Уестингхаус" все още се запознавам. Той ще бъде проучен от редица експерти и тогава ще се вземе решение как да продължим нататък.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6990 203

Свързани новини

Коментари 203

Добави коментар
Любо Сифилиса

2014.08.19 | 17:02

203
Успокой се бе Любоказвам ти пари и пица ще има и работа ще има, следизборите цели 4 години ще ядете вчерашна пица , само си носете масите.
Любо Сифилиса

2014.08.19 | 17:02

202
Успокой се Любо, знам че ти е нервно, спокойно, ще имате работа 4 години след изборите, Волен няма да остави троловете си, и пица и рубли ще има,само си носете масите
Любо Сифилиса

2014.08.19 | 17:02

201
Спокойно Любо, не е полезно да си бъбриш сам хъхъхъъх

2014.08.19 | 17:02

200
този индивид отиде да празника на миньорите да награди фирмата " Дънди"за това че ни изнася златото а ние живеем като просяци.Само АТАКА е истината-това е !
Близнашки

2014.08.19 | 17:02

199
Лично гарантирам, че Танов ще изпълни всички заповеди на Тиквата.
MARABA ANADOLSKİ

2014.08.19 | 17:02

198
BOYKO&MESTAN KOALİTSİA=BULGARİSTAN MASHALLAH POLİTİKA.
Вярващ Неверник

2014.08.19 | 17:01

197
А за вас г-н Премиер кой ще гарантира

2014.08.19 | 17:01

196
Нема лошо, че се мазниме на американците, нема лошо, че се мазниме и на африканци, но направо си е отвратително, че на нас никой не се мазни.

2014.08.19 | 17:01

195
Професор Близнашки, а какво стана с електронното и задължително гласуване и с референдума за което се борихте преди да станете премиер?!! Сега сте премиер!!! Е??! Вече не е удобно или?

2014.08.19 | 17:01

194
Това е пумпала професор Бостангъзлизняшки ли е?

2014.08.19 | 17:01

193
Професор по анално соросоидно излизване на евреиско-турски задници,почтен доктор хонорис кауза;))))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини