Рашидов вещае апокалипсис: Показанията на Цветан Василев водят до смърт

  • 14 август 2014 08:25

  • 20354
  • 0
Рашидов вещае апокалипсис: Показанията на Цветан Василев водят до смърт
©

Не съм изненадан от обявяването за банкера Цветан Василев за издирване. Абсурд е да го върнат. Бездействието на България беше абдикирало от този проблем. КТБ е била гара-разпределителна. С нашите откраднати пари някои хора станаха евродепутати. Много отдавна Цветан Василев трябваше да бъде арестуван, да бъде защитен свидетел и да разкрие много неща. Но тогава щеше да рухне цялата държава. Това каза бившият министър на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко пред БТВ.

Рашидов обяви, че възнамерява да съди държавата за това, че не е опазила влоговете ми във фалиралата КТБ.

Много се радвам, че вече се появиха финансови експерти и външни хора, които да ни съветват по този казус. Колективният ни иск срещу КТБ до момента е подкрепен от над 400 души. Експертите определят този случай като много добре обмислена финансова измама, коментира Рашидов. Никой няма да допусне Цветан Василев да говори, затова няма да позволят да се върне в страната. Ако той даде показания ще има убийства.

Всички ние бяхме свидетели как Цветан Василев и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на се скараха, разделиха, а пострадахме всички ние, продължи той.

Според Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко БНБ има голяма вина, защото не упражни нужния контрол над КТБ. Аз съм клиент, имам интерес, вложил съм си парите там, защото са ми предложили най-добрите условия. Контролът е трябвало да провери защо дава толкова високи проценти.

Ако всички експерти казват, че банката не е в добро състояние има един-единствен шанс - банката да отвори и хората да си получат парите. Ако се освободят парите ни от банката няма да съдя държавата. Аз не искам да наказваме българския народ, а тези които се обогатиха. Аз съм вложил 2,5 милиона не като инвеститор, а като вложител - искам си парите. Това беше пладнешки грабеж.

Аз ако се съмнявам в държавата си, това беше четвъртата по големина банка, ръководена от банкер на годината, държавните пари са били там - къде да си ги вложа?, попита Рашидов. Трябвало е като всеки друг да си ги изнеса зад граница. Окраденият човек е много неприятно нещо. У нас ще се повтори ситуацията в Гърция, ако хората не си получат парите, категоричен е Рашидов.

Кой ще ми плати разклатеното здраве?, попита Рашидов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
20354 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини