Потресаваща мръсотия оставили депутатите след себе си

  • 13 август 2014 07:21

  • 3562
  • 8
Потресаваща мръсотия оставили депутатите след себе си
©

Ужасяваща кочина, червеи, мишки, молци, гъгрици и огромни хлебарки са завъдили депутати от 42-то Народно събрание. На страшната гнусотия се натъкнали хигиенистките от законодателния орган, заети да стегнат ведомствените блокове преди идването на новите лица от провинцията наесен след изборите. Чистачките били изпратени още преди седмица, за да излъскат жилищата, пише в. "Всеки ден".

"Не оборка, а козметичен ремонт ще е нужен на някои жилища", споделят чистачките. Гледката в апартаменти на вече бивши народни представители била шокираща, според които те не били почиствани през целия мандат. Огромни паяжини, вълмета с прах под мебелите, купчини хартии, хлебарки в кухните и следи от мише настъпление били само част от ужасиите, които иначе спретнатите костюмари оставили след себе си.

В действителност много от ведомствените блокове на парламента са в окаяно състояние и затова много от предишните депутати от провинцията са отказали да се настанят в тях, макар и срещу символичен наем. До последно е имало депутати обитаващи стаи в хотел "Рила".С бъдещите им колеги ситуацията ще е подобна, особено след погрома, който са оставили в блоковете в кварталите "Гео Милев", "Изток" и "Мотописта".

Хигиенистките споделили, че най-добре поддържаните жилища били на депутатките, като след тях не се налагало дори да минават с парцал. Самотните мъже, особено ергените в парламента нехаели нито за хигиената на местата, където спят, нито им пукало как изглежда немърливото им поведение в чуждите очи.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3562 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2018.04.10 | 01:58

8
Спор няма, че повечето депутати са селяни, но защо повече от година чистачките не са чистили?

2015.06.21 | 19:21

7
И защо трябва някой да им чисти?!! Много ли работа са имали?!! Мърльото си е мърльо независимо дали е в костюм или по къси гащи!!!
каката на баткото

2015.06.21 | 19:20

5
ами приятелю № 1 ,защото - докато живеят свините или сами трябва да чистят или трябва да плащат на чистачка и понеже са червени крадци и скрънзи се стискат - аз си плащам по 5 лева на час и идва жена да чисти в къщи, а ти ? п.п. : до журналистката Мая и модератора - ибрик - " оборка " се пише с " у " : - уборка и идва от руският език - от глагола - " убирать" - чистя,почиствам

2015.06.21 | 19:20

6
Я си виж твоя правопис и тогава коментирай чуждия. а и да казваш, че българска дума произлиза от руска е доста ........ нелепо

2015.06.21 | 19:20

4
Като се сетя каква паплач беше в последния парламент... като стадо орки бяха. Та нищо чудно да са оставили такава мизерия. Свинята и в дворец да я сложиш, тя пак ще си смърди.
Редактор

2015.06.21 | 19:19

2
Да, няма "оборка", в българския правописен речник е "уборка" и няма значение откъде е дошла думата - в езика ни имаме всякакви чуждици. По повод на Мая, то и "немърливо" не се пише, ами немарлив, немарливо. Ако трябва пък да коментирам пунктуацията на късата дописка, то Новини.бг имат доста проблеми с "маичките". Но, така е то, не е Мая виновна, ами образователната система напоследък.

2015.06.21 | 19:20

3
Е, как няма да е произлязла от руския език - нали повечето "видни" български учени на практика бяха полуграмотни селяндури, пратени да учат в СССР и донесоха руския в България!!!

2014.08.16 | 11:05

1
То им личи какви са, само като погледнеш какво правят и какво говорят!

Добави коментар

Водещи новини