Р. Петков: Цветанов ходи на концерти на Веско Маринов

  • 25 септември 2011 19:13

  • 4591
  • 16
Р. Петков: Цветанов ходи на концерти на Веско Маринов
© Булфото

Огромната отговорност в случая в Катуница за нагнетяването на напрежението е на Дирекцията в Пловдив и на ръководството на МВР, което на този етап блести с отсъствието си, защото министърът ходи на концерти на моя приятел Веско Маринов, каза бившият вътрешен министър Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, предаде Фокус.

Две неща са много важни. Първо – извършена ли е профилактична дейност от МВР на територията на кв. „Столипиново”. Ограничен ли е достъпът на ултраси до кв. „Столипиново” и ако не е ограничен, кой е виновен. Второ – ако все пак ултрасите са минали през кв. „Столипиново”, каква е профилактиката с населението на кв. „Столипиново”, защото ние трябва да разберем, както един мъдър човек казва, че ако пламне кв. „Столипиново”, ще пламне България, защото след него ще скочи кв. „Факултета” и ще станем свидетели на междуетническа война в Българя, каквато сега няма, защото противопоставянето е на група граждани срещу един гражданин, а не на българи срещу цигани – каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

По думите му – веднага трябва да се даде яснота за това. „Защо в медиите няма нищо за това, което става в кв. „Столипиново”. Трябва да се даде яснота какво става там, какви мерки са взети от страна на МВР и каква е оценката за перспективата и анализът на риска там. Всичко друго са, цитирам колегата, „шменти капели” – каза Петков. По думите му - Цветанов Цветанов веднага трябва да отиде в парламента. „Аз ако съм на мястото на председателя на Народно събрание, Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, ще свикам утре извънредно заседание, защото това е проблем, който очевидно излиза от контрол, и е проблем, който засяга десетки хиляди граждани на България – посочи Петков.

Фактът, че МВР в момента не контролира кв. „Столипиново” и фактът, че 300 рокера дойдоха в Пловдив на път за Катуница и не бяха възпрепятствани, показва, че МВР въобще не разполага с информация за настроенията около Пловдив и в широк периметър от 150-200 км. от града – каза Петков. „Ако е вярно, че ултрасите в Стара Загора също се мобилизират на път за Катуница, ако е вярно, че тези 500 рокера са на площад „Съединение” и тръгват за Катуница, ако е вярно това, което става в кв. „Столипиново”, че от там са минали ултрасите и, че служителите на реда са блестели с отсъствието си в резултат на неадекватното си поведение?

По никой начин служителите не са виновни, аз се плаша, че в един момент срещу необуздана тълпа ще бъдат хвърлени служителите на МВР и ще пострадат честни и почтени хора и от двете страни. Някой трябва да носи политическа отговорност днес и веднага и това е Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Не може ключов регион като Пловдив да гори, а той да ходи на концерт. Очевидно липсва професионализъм, но тук говорим и за липса на морал – посочи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

4591 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
eвропеец

2014.09.06 | 13:17

16
"Цветанов ходи на концерти на Веско Маринов" -ЩE ХОДИ КЪДЕТО СИ ИСКА,и той е човек,какво се опитвате да докажете с това,че не си върши работата ли?Друг път!Първо вижте собствените си дела и тогава тръгвайте да плюете!
23

2014.09.05 | 16:21

15
Не мога да си намеря място от яд. От началото на новините до края не можах да се свържа с БТВ по телефона.Телефона дава или заето или никой не вдига.Исках да се включа , ако е възможно в поредните гнусни , манипулативни твърдения на Бенатова. АЗ СЪМ АВТОРА НА "ОТВОРЕНОТО ПИСМОТО , КОЕТО ЦИРКУЛИРА ЦЯЛ ДЕН ДНЕС В НЕТА.Готов съм да застана с името си срещу нея.Няма да давам лични данни в коментарите , но съм готов да застана с лицето си , името си и дори ЕГН - то си пред БТВ. Защо отрязохте цял пасаж от новините на 24.09 от 22.00 ч. където тя заявява цитирам по памет :" под въздействието на алкохола , с размътен разсъдък , дали от алкохола или от нещо друго" ? Искам най отговорно да заявя на Бенатова , че не съм "платен писач" , а обикновен човек , който не успя да издържи на изопачаването на фактите. Ако желаете да се свържете с мен може да ми пишете на и-мейла ми който е в регистрацията. Готов съм да оборя пункт по пункт това което бе казано.Ако не желаете да се занимавате , с "плебей" , като мен , обещавам да стана най яростния ви враг и непрекъснато да провокирам форумите срещу БТВ - безплатно!!!!!!!!.Защо си мислите , че цяла България е съставена от лумпени?Защо си мислите , че всички са скотове и безмозъчни същества?Защо това ,което излъчихте на 25.09 от 19.00 ч. , трябваше да бъде излъчено на 23 и 24 в опит да замажете положението и да спасите "топ журналистката "си. Въпреки всичко, с моето мнение или без, тя е тотално компрометирана и само по нататъшното и показване на екран ще дискредетира медията. Един приятелски съвет от мен : скрийте я отзад направете я редактор или чистачка в БТВ , но не я натрапвайте повече. ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ В НЕТА ДА МИ ПОМОГНАТ ОТНОВО ДА РАЗПРОСТРАНЯ ТОВА ПИСМО
vanko76

2014.09.05 | 16:20

14
Долу групировката ГЕРБ-БСП едни и същи сте.
Асен

2011.09.29 | 21:22

13
Нормалните политици , граждански сдружения обясняваха на ГЕРБ, че не е нормално шефът на МВР да ръководи предизборен щаб. Не зная какво още трябва да се случи, че герберите да се стреснат и да започнат да спазват правилата. А може би ние не трябва да чакаме, а просто да ги сменим.

2011.09.27 | 10:57

12
Абе джибра ходи си пий водката, че аман от такива като тебе. Децата ни избягаха от България-боклук долен.
Иван

2011.09.27 | 10:56

11
боклук си и ти бе направо сте си лика прилика.Откъде толкова измет?Какви сте вие бе ненормалници нямате ли съвест?
Руменчо

2011.09.27 | 06:42

10
Кво да каже, мръсното червено куче!
SHOPA

2011.09.27 | 06:42

9
Ами май е по-добре на концерти отколкото да пикаеш във фонтана! За пореден път събитие се ползва за политически ПР. Това е особено в стила на БКП/БСП. Няма значение какво става, важно е те да яхнат събитието. Ако имат запек за това са виновни правителството, ББ и всички останали министри! Ами вземете да се оправите сами с триона и чука, а ако не можете има достатъчно мераклии да ви оправят!
Боико

2011.09.27 | 06:42

8
По добре при Веселин Маринов а не като теб при братя Галеви

2011.09.27 | 06:42

7
За къде сме без Вас г-н Р. Петков.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини