Жельо Бойчев: Прибързано е да правим извод за имената от листите на БСП-София

  • 09 август 2014 19:08

  • 1032
  • 4
Жельо Бойчев: Прибързано е да правим извод за имената от листите на БСП-София
©

Прибързано е да правим извод дали с точност са ясни имената от листите на БСП – София. Това каза пред Агенция „Фокус” народният представител от Коалиция за България Жельо Бойчев относно подреждането и избора на имена за листите на БСП-София, които ще бъдат утвърдени на Националния съвет на партията следващата седмица.

„Това е етап от окончателното подреждане на листите на БСП – София. Окончателното утвърждаване на листите в БСП - София става на заседание на Националния съвет в Националното ръководство, където се утвърждават листите”, обясни Бойчев.

„В момента ние, Градската партийна организация, направи вътрешното си подреждане, което ще бъде предложено в Националното ръководство и на Националния съвет за окончателно гласуване на листите. Това е коректния етап, на който се намираме. По нашия устав имената на водачите и местата на гражданските квоти и окончателното гласуване на листите се извършва от Националния съвет”, допълни той.

Последвайте канала на

1032 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
БОЗДУГАН

2014.08.11 | 04:58

4
Ръководствата и на БСП , и на ГЕРБ са ДВЕ БАНДИ бивши комунисти ! КРАДЦИ и ЛЪЖЦИ ! БАНДИТИ с БЕЛИ ЯКИЧКИ ! ПРЕДАТЕЛИ и ЧУЖДИ СЛУГИ ! Заради тях БЪЛГАРИЯ умира и заприлича на пустиня ! САМО ВОЛЕН и АТАКА !

2014.08.11 | 04:58

3
Да ви Е.А майката комунистическа! Съд и затвор за вас!

2014.08.10 | 17:14

2
Да не би да има значение кой е в болшевишките листи...100% няма случайни хора, така че спрете да ни занимавате с другарските разправии на позитано - болкук влиза - боклук излиза...

2014.08.10 | 17:14

1
Какви листи бе редите НЕЩАСТНИЦИ, половин България е пред заплаха от режим на тока . Трябва със закон да забранят бсп и дпс

Добави коментар

Водещи новини