Николай Младенов: Несправедливо е отлагането на членството ни в Шенген

  • 24 септември 2011 12:17

  • 776
  • 3
Николай Младенов: Несправедливо е отлагането на членството ни в Шенген
©

Министърът на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 заяви, че отлагането на членството ни в Шенген е изключително несправедливо, съобщи БНР.

То се дължи на вътрешнополитическата ситуация на Холандия и Финландия, които се възпротивиха срещу нас и Румъния, и на несвършена работа на предишните ни правителства, отчете министърът:

"Бих приел критиката, че за две години това, което правителството направи, трудно може да преодолее натрупване, което в продължение на два мандата преди това се е случвало. Защото ако страната ни, влизайки в Европейския съюз, не беше влязла с този хомот, който й се сложи с механизма за наблюдение, а това би означавало всички проблеми, които ние много добре си знаем - със съдебната система, корупцията и така нататък, бяха решени навреме, ако това не се беше случило, сигурно сега нямаше да го водим този разговор."


Министърът бе категоричен, че палестинският народ има право на своя държава.

Последвайте канала на

Десислава Станева
776 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Аз

2011.09.26 | 21:07

3
Евала на Румънците - хоп и спряха вноса от х Холандия !!!!! Айде сега и Българите да го направят - ама не те страхливи !!!!!!!!!!! ще се молят нашите слънца да се преразгледа !!! Ред сълзи , ред сополи пред " Шенгена " сега ,че не ги е и срам !!!!

2011.09.26 | 21:06

2
николайчо, то е крайно несправедливо, дето българите ви гледаме скудоумните напъни да творите пУлитика, пък то нищо не става, свен дето боко тиквата реже ленти на конвеир. Та затова Холандия и Финландия ви го начукаха лично вас, лъжливи, фалшиви и миризливи гербари! Техните констатации за тотална корупция по всички етажи на властта КАСАЯТ само и едниствено Вас, нещастни идиоти!Желая ви тотална загуба на изборите за да се освестите малко, че тук гине народ, а вие се правите на умрели лисици!!!
Данчо

2011.09.26 | 20:05

1
Проверете групировката ТИМ СОТ от Варна, те са едни от най-големите мафиоти в България. Цяла Варна и курортите са техни, имат милиарди мръсни пари както и яхта за 200 милиона евро, която крият под Аспаруховия мост във Варна. Дано бат Бойко да ги удари скоро и тези копелета от ТИМ СОТ и да им отнеме всичко незаконно продобито!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини