Петков: Страшно е, ако Цветлин Йовчев смята Пеевски за незаобиколим фактор

  • 07 август 2014 08:46

  • 2588
  • 4
Петков: Страшно е, ако Цветлин Йовчев смята Пеевски за незаобиколим фактор
©

Имало ли е среща в навечерието на евровота между вътрешният министър тогава Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола и депутата от ДПС Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, на която е бил повикан шефът на РДВР Пазарджик. Това попита пред журналисти във Варна Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ. Днес бившият депутат и министър коментира риторичния си въпрос в „Здравей, България”.

„Вече два месеца питам имало ли е период, в който министър Йовчев е считал г-н Пеевски за незаобиколим фактор в българската политика и той избягва да отговори на този въпрос. Това е страшно – ако един вътрешен министър се съобразява по този начин, това обяснява генезиса на законопроекта за ДАНС, с който практически беше съсипано МВР”, каза Петков в ефира на Нова ТВ.

„Да бъде номиниран и избран за председател на ДАНС човек като г-н Пеевски, със съгласието на вътрешния министър – този начин на мислене определя редица управленски процеси, които изкараха на улицата десетки хиляди хора и аз мисля, че това е недопустимо за една уважаваща себе си демократична държава”, добави представителят на АБВ.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2588 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
смешна държава

2014.08.19 | 10:32

4
Тоя да мълчи ,че той смяташе Галевци за незаобиколим фактор!!! Тия хора нямат срам ,а говорят за морал????!!!!

2014.08.10 | 15:39

3
Един комундрело-депесарски боклук плюе по други двама комундрело-депесарски боклуци. Като започнат да се стрелят ще се появи лъч надежда за България.

2014.08.10 | 15:39

2
Интересно, според Вас, така наречените братя Галеви какъв фактор бяха?
ДГ

2014.08.07 | 15:35

1
РП ДА СИ КАЖЕ НА КОГО СЛУЖИ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини