Националният съвет на БСП се събира заради водачите на листи

  • 06 август 2014 18:51

  • 2236
  • 4
Националният съвет на БСП се събира заради водачите на листи
© Булфото

След заседанието на Конгреса на БСП, след избора на нов лидер и след събора на Бузлуджа социалистическата партия е мобилизирана и заредена с нова енергия, за да тръгне за победа на предстоящите избори.

Това заяви пред Фокус социалистката Мая Манолова.

„Ние сме демократична партия, листите и водачите се определят по един демократичен начин. Предстои заседание на Националния съвет на БСП, което ще определи водачите на листи, а след това се надявам местните структури да имат възможност да подредят по-нататък листите за парламентарни избори”, допълни Манолова.

Тя посочи, че не може да коментира дали Националния съвет на БСП ще излезе с имената на водачите на листите в петък или през следващата седмица, защото решението е на ръководството. „Но това трябва да стане час по-скоро, защото изборите са на 5 октомври, а срокът за регистрация на листите е на 2 септември. Време няма, необходимо е след това и хората, които са в листите и местните структури да започнат активна работа по предизборната кампания. Ако искаме да спечелим изборите трябва да сме ясни, подредени достатъчно време преди изборния ден”, обясни Манолова.

Според нея така БСП ще успее да мобилизира симпатизантите си и останалите граждани за да се постигне висок резултат на парламентарния вот.

Последвайте канала на

2236 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.08.07 | 11:02

4
Другарко Манолова, местните структури никой за нищо не ги пита. Много добре знаете това. Мислите си, че в местните структури са останали само идиотите. И си мислите така, защото "лидерите" на местните структури са изкуфели дъртофелници и дъртаци, дремещи и съгласяващи си с всичко. Поне в повечето места е така.
Чичо Дук

2014.08.07 | 09:22

3
Мая и за чукане не става!
комунист

2014.08.07 | 09:21

2
Повръща ми се от тая мастия,тя мърси името социалист-махнете тоя вечно лаещ,мамещ и манипулиращ травестит
комунист

2014.08.07 | 09:21

1
Повръща ми се от тая мастия,тя мърси името социалист-махнете тоя вечно лаещ,мамещ и манипулиращ травестит

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини