ГЕРБ: Не желаем да участваме в дестабилизацията на държавата (видео)

  • 04 август 2014 14:54

  • 4590
  • 0
ГЕРБ: Не желаем да участваме в дестабилизацията на държавата (видео)
© Булфото

Ние не знаем какво е действителното състояние на държавата. Всяко едно число, което ви се съобщава от правителството го намалявайте с 4 милиарда. Заради осигуряването на пари за НЗОК нашият председател обеща да осигури кворум, но всички видяхме какво се случи - парите които ще се отпуснат ще бъдат крайно недостатъчни. Това каза депутатът от ГЕРБ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

ГЕРБ не желае да участва в дестабилизацията на държавата, обяви депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова. Според нея днешното решение да се дадат 225 милиона на НЗОК е с цел да се заложи бомба за следващото правителство. "Това ще доведе до невъзможност на много от болниците до края на годината няма да имат възможност да плащат заплатите на служителите си. Приетите предвидени за увеличение на заплатите в МВР също няма как да се изплатят. Друга бомба, заложена от правителството е финансирането на възстановяването на опустошените от наводненията райони. Няма приходи в бюджета, за да се изплатят тези 50 милиона, гласувани днес, опасява сер Стоянова. 

Другатабомба, която е и най-голяма е изплащането на гарантираните депозити на вложителите в КТБ. Това се залага без да а осигурени реални пари, което ще принуди държавата да изтегли още 1 милиард, което ще дестабилизира държавата. Ние няма да участваме в този сценарий, категорични са от ГЕРБ.

По темате "Здраве" мога да кажа, че въпреки, че шизофренията не е болест, която се предава, тя е обхванала правителството, обяви Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Според нея с актуализацията на Закона за бюджета на НЗОК, всъщност трябва да актуализира и държавния бюджет. Под въпрос са заплатите не само на полицаите, но и на всички в държавната администрация. Тези 225 милиона, които ще се дадат на НЗОК няма да са достатъчни. Заради това през октомври месец ще трябва да се извърши нова актуализация. Не само НЗОК е пред финансова катастрофа, а цялата държава.

Искрено се надявам, че в оставащите няколко часа на това порочно управления някой от хората в залата ще преосмисли действията си, посочи Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4590 0

Свързани новини

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини