Станислав Анастасов: Срещу природата е трудно да се върви

  • 04 август 2014 07:48

  • 1573
  • 5
Станислав Анастасов: Срещу природата е трудно да се върви
©

"Прогнозите на МОСВ се базират на информацията на синоптиците от НИМХ", съобщи в сутрешния блок на Нова телевизия Станислав АнастасовСтанислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в правителството на Пламен, министърът  на околната среда и водите в оставка.


"Язовирите в региона на Мизия не са аварирали", категорично заяви Анастасов. „Срещу характеристиките на природата е малко трудно да се върви“, каза още той.

Той припомни, че Мизия е наводнявана вече два пъти и регионът е застрашен от подобни бедствия.

„Количеството вода в града е много повече от това, което е в язовирите в района. Не мога да кажа колко е то. Има методики, по които могат да се сметнат“, заяви Анастасов.

Той призова да не се политизира проблемът. Анастасов не знае дали е поискана международна помощ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1573 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.08.04 | 16:16

5
Срещу природната тъпота даже може да се върви. Щото това, което залива България не е природен феномен, а феноменална безотговорност и престъпна небрежност. Абсолютно всички наводнени селища са поради изпускане на язовири. Тези, същите съоръжения, строени за осигуряване вода за населението и напояване на посевите. За осигуряване на храна и живот, а не за осигуряване на печалби на мутрите. Няма бизнесмени в България, дето да са почнали от самостоятелно осигурен начален капитал, всичките стартират с държавна помощ, пардон партийна.

2014.08.04 | 16:15

4
а ти какво направи за да се опазва и НЕ разрушава природата, бе другарю чиновник ??????????? НИЩО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
митко

2014.08.04 | 16:15

3
тоя без дипломата сигурно не знае дори и формулата на водата, и си мисли, че тя става само за пиене и миене и не знае, че водните ресурси като се управляват от некадърници като него могат да причинят огромно бедствие
аркадаш

2014.08.04 | 16:15

2
И на тоя природата му е виновна, че е на бял свят! Къде само от дъжд може да дойде приливна вълна по 3-метра? Само от безхаберие, алчност и престъпност на чиновници и управленски изроди

2014.08.04 | 15:16

1
...,срещу алчността-още по трудно.

Добави коментар

Водещи новини