БСП иска Орешарски да се откаже от актуализацията на бюджета

  • 25 юли 2014 12:14

  • 1946
  • 3
БСП иска Орешарски да се откаже от актуализацията на бюджета
© Булфото

След като днес ясно, че във вторник ще има извънредно заседание на парламента, на което ще бъдат обсъдени актуализациите на държавния бюджет и на бюджета на НЗОК, от БСП заявиха, че ще поискат от премиера в оставка Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да оттегли предложението на кабинета актуализацията за държавния бюджет.

Пред журналисти в кулоарите на Народното събрание депутатът от БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за заяви, че "червените" ще поискат среща с Орешарски, за да го убедят, че състоянието на държавните финанси в момента не налага подобна стъпка, тъй като в момента фискалният резерв е близо 8 млрд. лв., предаде репортер на Novini.bg.

Нинова обяви още, че днес БСП ще върне на президента проучвателния мандат за съставяне на правителство, който трябва да бъде връчен на председателя на ПГ на Коалиция на България Атанас Мерджанов в 13.00 ч.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1946 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.07.26 | 15:07

3
Терористите-комунисти на съд за предателство към България и антибългарска дейност!

2014.07.26 | 15:07

2
ДО ГЮРО МИХАЙЛОВ. Не ти знам името, но по всичко личи, че си много червен. Лъжата е твое верою. Борисов е единственият политик от началото на прехода, който не е допуснал ДПС в управлението, и ако твърдиш обратното си пълен тъпанар.

2014.07.25 | 20:03

1
KOLKO SA HITRI !!! V MOMENTA V KOITO ISKA ZA AKTUALISAZIQ BADE OTTEGLEN, 6TE PRIEMAT MANDATA !!!!!! DA, AMA NE- NIE, SARBA6TITE POPARATA VI ISKAME FINANSOV BALANS S NESAVISIM INT.AUDIT !!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини