Румен Петков: За това НС е сигурно, че ако има заседание, ще има скандал

  • 18 юли 2014 10:49

  • 1711
  • 4
Румен Петков: За това НС е сигурно, че ако има заседание, ще има скандал
©

Една независима международна проверка на банковия ни сектор и случаят с КТБ ще даде необходимата сигурност на гражданите и вложителите, че държавата ще прояви воля да направи цялостна оценка на действията или бездействията на институциите по отношение на кризата в финансовия ни сектор.

Това заяви в ефира на "Здравей, България” по Нова телевизия членът на ИС на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в . „Трябва да има независима международна проверка със съдействието на Европейската централна банка и да бъдат прегледани действията на институциите по отношение на КТБ. Виждате една поредица от действия на институциите, които са повече от неадекватни“, посочи Петков.

Той коментира и намеренията за актуализация на бюджета от настоящото Народно събрание, като заяви, че това трябва да бъде сторено от следващия парламент, тъй като този не е в състояние да взема адекватни политически решения. „За този парламент има две неща, които не подлежат на съмнение – едното е, че ако случайно има работен ден, ще има скандал. Другото е, че не се използва в нито един аспект за реален и ефективен контрол върху изпълнителната власт”, посочи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Според него огромна част от финансовия проблем пред България се дължи на ниската събираемост на приходите и ширещата се в страната контрабанда. „Никой не пита защо не изпълняваме приходната част. Една от основните критики към правителството на ГЕРБ беше за ръста на контрабандата на цигари. Аз се боя, че днес този ръст е по-голям и това е в резултат на неспособността на ръководството на МВР и Агенция „Митници” да води ефективна политика за борба с контрабандата”, категоричен бе Петков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1711 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.07.18 | 16:14

4
Румба, ти и Първанов се усетихте навреме и напуснахте потъващия кораб-БКП/БСП в последния момент...

2014.07.18 | 16:14

3
Мръсен плевенски боклук!!! Пък и акъли дава.

2014.07.18 | 16:14

2
Румен Пикнята ! Гоце трипера ! Лайнари ! Бах ти партийката нищожна !
шадравана

2014.07.18 | 16:14

1
Я пикльо трезвен!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини