ГЕРБ твърди: Няма да влезем в парламентарната зала

  • 17 юли 2014 08:51

  • 1316
  • 7
ГЕРБ твърди: Няма да влезем в парламентарната зала
©

"Няма да влезем в парламентарната зала, докато не бъде поставена като точка в програмата именно актуализацията на държавния бюджет и на този на НЗОК. Няма да ставаме съучастници в двойствено поведение, за да не използвам по-силни думи. Всички са свидетели, че проявихме слонско търпение, за да има реставрация на държавността”. Това коментира за сутрешния блок на Нова телевизия в кулоарите на парламента депутатът от ГЕРБ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

"След разрухата, която се случва, вследствие на политическото фиаско на това управление, направихме каквото можахме. След като няма същото симетрично поведение от останалите политически сили, не може да бъде търсена отговорност от ГЕРБ. Вчера беше представена една имитация на актуализация на бюджета, особено що се отнася до държавния бюджет. За този на НЗОК сами си направете изводи”, коментира още Главчев.

"Обявеният ангажимент е изпълнен, има внесен законопроект за актуализация на бюджета, включително в частта за Здравната каса, така че вече трябва да бъдат обсъдени въпросите по същество и по-нататък те да бъдат решени. Смущаващото е, че с тази актуализация се поставят редица други въпроси, за които до скоро правителството казваше, че няма проблеми”, заяви от своя страна депутатът от "Коалиция за България” Янаки Стоилов.

"Дано правителството да не си търси някакви гаранции за след периода на неговия мандат, защото голяма част от предложенията, които са направени, нямат нужната обоснованост, а и те самите не съответстват на доскорошните заявления на финансовото министерство и на правителството като цяло”, каза още Стоилов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1316 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2014.07.17 | 20:34

7
Празноглавчев да не се изказва, тъй като е доказал, че е некомпетентен!

2014.07.17 | 15:34

6
Гюро Михайлов да не получи нервна криза.Спокойно те БСП откраднаха достатъчно.

2014.07.17 | 15:27

5
Всички медии превзети от хора на атакистите.Явно Пеевски добре плаща.

2014.07.17 | 15:25

4
Който не работи, не трябва да яде! Следователно, глад и мизерия за герб! Да видят как му беше на народа по тяхно време.
герберист-педерас

2014.07.17 | 14:35

3
Е ми неми се ходи на работа защо да ходя като и без това ми се плаща да крада и лажа

2014.07.17 | 13:23

2
GOSPODA NE VLIZAITE NIKOGA V KAKVOTO I DA E VIE STE AUT TRYABVACHE DA STE GRADIVNI-STANA OBRATNOTO SRAM
kostadin

2014.07.17 | 13:20

1
варнете си заплатите за целата година и сеубираи от народното сабрание без това нема полза от теб и герб само разход за заплати ас тиа пари щеха да отидат в здравеопазването което герб го расипа

Добави коментар

Водещи новини