Димитър Главчев: Правителството е като цунами и разрушава всичко (видео)

  • 14 юли 2014 08:45

  • 1806
  • 0
Димитър Главчев: Правителството е като цунами и разрушава всичко (видео)
©

За мен беше изненада това, което се случи с КТБ. Важно е сега да се направят изводите. Първите действия, които бяха предприети, свършиха работа.

Това заяви в студиото на БНТ Димитър Горов, депутат от БСП. Заедно с него гост беше и Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, зам.-председател на ПГ на ГЕРБ. В момента има едно правителство, което е като цунами и разрушава всяка една институция в държавата. Политическото управление на БСП, ДПС и "Атака" е политически банкрут. Няма как ГЕРБ да споделя вината за това, което се е случило с КТБ. По наше време всички банки се развиваха добре, категоричен беше Главчев.

Въпросът е принципен. Сега прокуратурата трябва да си свърши работата. Правителството няма нищо общо с атаката срещу банката, продължи Горов. Безспорно е, че всеки трябва да си носи отговорността. Правителството не може да носи отговорност за контрола над банките. Това е отговорност на БНБ. Готови сме да обсъдим всякакви предложения, които идват от страна на централната банка, каза още той. Разбира се, че правителството носи отговорност, опонира му Главчев. Вътрешният министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола обяви, че банките са били подложени на криминални атаки. Кой трябва да следи за тези криминални прояви, ако не МВР и ДАНС, попита риторично Главчев. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1806 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини