БСП поискаха оставките на Димитър Дъбов и Тодор Тодоров

  • 01 юли 2014 14:52

  • 2361
  • 2
БСП поискаха оставките на Димитър Дъбов и Тодор Тодоров
©

В структурите на БСП се събира подписка срещу шуменския депутат Димитър Дъбов, който е и зам.-шеф на БСП, както и срещу областния лидер на БСП-Шумен Тодор Тодоров, съобщи "Труд". В декларацията са се подписали стотина членове на партията. В нея се казва, че подписалите се искат отстраняването на Дъбов от Националния съвет на БСП и освобождаването от поста на Тодоров.

Двамата погазват Устава на БСП и превръщат партията в еднолично дружество, в което отсъства принципът за колективно вземане на решения - основополагащ за една демократична партия, пише в изявлението.

Управлението на партията в Шумен от лица като Дъбов и Тодоров, кадровите им решения: по-скоро недоразумения, и употребата на партията за лични и комерсиални нужди са основната причина за срива на общественото доверие в БСП и катастрофалното ни представяне на изборите, категорични са шуменските социалисти.

Те настояват Димитър Дъбов и Тодор Тодоров да бъдат незабавно освободени от партийните си постове, за да има някакъв шанс БСП да се представи достойно на предсрочните парламентарни избори. "Оставането на досегашните им постове ще бъде ясен знак, че ние по нищо не се различаваме от ГЕРБ и всички други новопоявили се авторитарни партии и тогава няма да имаме право да се сърдим на никого за поредния си изборен провал", заявяват шуменските социалисти.

Някои от хората, чиито имена стоят под декларацията, са се подписали с ясното съзнание, че на партията са "нужни промяна и нови лица". Не се страхуват да го заявят, но не искат да се правят скандали около честната им позиция. "Стига сме писали само по форумите и сме говорили скрито помежду си, трябват некорумпирани за лице на партията", заяви една от дамите на предна позиция в подписката, която не пожела името да бъде цитирано.

Лидерът на БСП-Шумен Тодоров каза, че имал среща с председателите на селски и градски основни организации и не чул такива критики по адрес на Дъбов и себе си.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2361 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.07.02 | 03:08

2
Това е НИЩО пред факта , че гербаджийският уродлив водач Борисов освен параноик е мутроидиот , тиква , к,урва, лъжец, крадец, сикаджия , бандит, простак , тюфлек , фалшификатор , мързеливец , глупак , тъпанар ,чалгаджия и ПОЗОР за България ! Айде при Мишо Бирата !САМО ВОЛЕН ! АТАКААА !

2014.07.02 | 02:25

1
През 1985-1990 год. комунистите откраднаха 10 милиарда лева т. e. целия паричен резерв на България. Те изнесоха тези пари чрез задграничните търговски дружества, по същество - фирми на Държавна Сигурност, КГБ и БКП за търговия с валута, оръжия, наркотици. Тези фирми съществуват и сега под други имена; каналите са същите. През 1990-1992 год. 10-те милиарда бяха разпределени от Луканов между верни комунисти и агенти на ДС, които след това ги ре-инвестираха в България. Така се образува днешната олигархия, която държи лостовете на властта в България. След това Луканов беше убит от своите господари от КГБ, за да се прикрият следите на чудовищната манипулация с парите на българския народ. БСП, ДПС, Атака, България без цензура са политически следствия на комунистическо-агентурната приватизация в България. Народът трябва да знае за тези престъпления. Долу червените предатели! Да живее Майка-България!!!

Добави коментар

Водещи новини