Красимир Янков: Борисов провокира катаклизъм в банковата система

  • 28 юни 2014 14:40

  • 3887
  • 0
Красимир Янков: Борисов провокира катаклизъм в банковата система
© БСП

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г прави саботаж срещу държавата. Това заяви на среща със симпатизанти във Варна народният представител от Коалиция за България и организационен секретар на БСП Красимир Янков.

Янков коментира, че преди една година народът е свалил Борисов от власт, а още от първия ден на кабинета Орешарски бившият премиер оказва натиск и подпомага сриването на стабилността в управлението. „Сега провокира катаклизъм в банковата система с единствена цел да се върне на власт като "спасител". Това няма как да се случи защото всички знаем какви щети нанесе неговото управление“, отбеляза Янков.

Според народния представител опитът на Борисов да получи мандат от настоящия парламент да състави кабинет показва безскрупулен стремеж към власт. „Има опасност да бъде назначен за премиер от Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в служебния кабинет. Остава и Цветанов да бъде назначен за министър на вътрешните работи. Тогава следващите избори ще се проведат по модела ГЕРБ!“, категоричен е Янков.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3887 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини