Ангел Найденов: Ситуацията във Варна след наводнението е изключително тежка

  • 20 юни 2014 09:04

  • 1600
  • 1
Ангел Найденов: Ситуацията във Варна след наводнението е изключително тежка
©

Ситуацията във Варна след наводнението е изключително тежка, картината е наистина кошмарна“, каза пред Радио "Фокус“ министърът на отбраната Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

„Бързам да изразя своите съболезнования на близките на загиналите, всички сме съпричастни към тях в този толкова тежък момент“, каза още министър Найденов. Той каза, че е струпана техника и наличен състав, разчиства се, подпомагат се местните и регионалните власти има достатъчно екипи на „Гражданска защита“ и на Спешна помощ. От снощи, от 20:00 часа работи личен състав и техника на Министерство на отбраната, в частност на ВМС, допълни министърът.

Има готовност по всяко време да се окаже необходимата помощ, информира Найденов. Той изрази надежда скоро ситуацията да бъде овладяна.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1600 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.06.20 | 21:20

1
Има готовност по всяко време да се окаже необходимата помощ - ami za6to ne q okazvate kato q imate? kakvo 4akate? prezpredelqne ? (ti na men az na teb-kakto vi e soz.manier?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини