Янаки Стоилов: БСП повтаря грешките отпреди една година

  • 20 юни 2014 08:40

  • 2271
  • 6
Янаки Стоилов: БСП повтаря грешките отпреди една година
©

Съжалявам за трагедията на хората и призовавам държавата и общината да направят максималното за отстраняване на трагедията. Хората са на място и е много важно да има максимални усилия. Държавата трябва да съществува в нашето ежедневие не само в трагични ситуации. Къде е държава не е въпрос постфактум. Трябва да се види кой е виновен, но пак няма да има наказани. Това каза депутатът от Коалиция за България Янаки Стоилов по БТВ.

Причините за оставката ми не е само назначението на ДПС, коментира Стоилов. "Няма да коментирам личността на новия министър на околната среда и водите. Причината за оставката ми е, че след гласуването на ветото на Закона за МВР беше предложението на ДПС да се включи промяна в Наказателния кодекс, засягаща събитията на Възродителния процес. Тази тема е конфликтна и нямаше смисъл да се коментира. Бяхме постигнала договорка за това, а ДПС я нарушиха. Тази тема накърнява националното достойнство. Подобни текстове бяха приемани преди 15 години по времето на СДС. Тази тема е болезнена за БСП, а и като партия мандатоносител не може да се поставя в такова положение. БСП не е зависима от ДПС", категоричен е Стоилов.

Това беше едно своеобразно повторение на грешките отпреди една година, допълни Янаки Стоилов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2271 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.06.03 | 05:56

6
Бойко и ГЕРБ може да не са идеални,допускаха грешки като млада партия,но не виждам кой друг освен тях е в състояние да управлява.Другите ги видяхме що за стока са през изминалите 25 години.Хората определено не искат крадците от ДПС,затова всяка партия съюзила се с тях изгаря.

2014.06.22 | 21:05

5
Некоректни коалиционни партньори и озлобена до краен предел опозиция - това попречи на БСП да доведе начинанието си до успешен край.

2014.06.22 | 21:05

4
Дълги години левицата доказва, че се мобилизира в най-тежките моменти и отново е силна.

2014.06.22 | 21:05

3
Сега вече е време да поставим под 'специален надзор' и виновните за банковата и държавната криза: Станишев, Местан, Сидеров, Пеевски, Цветан Василев, Орешарски, Цветлин Йовчев, Михаил Миков, Мая Манолова, Ахмед Доган, Бареков и цялата пасмина около тях. Съд за всички Предатели на българския народ!

2014.06.22 | 21:05

2
БСП не била зависима от ДПС, а как ще обеснят масовите назначения на министри, зам.министри, областни управители и какви ли не, все от ДПС, явно сами им се подложиха доброволно само и само да се водят на власт, въпреки че власта е на ДПС.

2014.06.21 | 16:37

1
Ще го духате на изборите , червена смрад !!

Добави коментар

Водещи новини