Даниел Вълчев: Реформаторският блок е стабилен

  • 19 юни 2014 07:54

  • 1493
  • 1
Даниел Вълчев: Реформаторският блок е стабилен
©

Реформаторският блок е една успешна коалиция. Разбира се, че има известни търкания, но мисля, че блока е стабилен. Градихме 6 месеца нещо и ще е много глупаво сега да го разрушим.

Това каза пред камерите на БНТ Даниел Вълчев от "Движение България на гражданите". Много далеч сме от момента, когато петте партии от блока ще се влеят в една. Това му е хубавото на тази коалиция. Ние изповядваме хетерополовата любов. Трябва да харесваме това у другите, което ние нямаме, обясни Вълчев. "Движение България на гражданите" не мрънка за нищо. Един тип говорене не бива да бъде заменян с друг. На мен не ми харесва, че във всяка пресконференция на реформаторите се използват думите мафия и задкулисие. Щом сме толкова ербап, да кажем имената на трима мафиоти, които управляват държавата. Каквито въпроси има да си решаваме в блока, ще си ги решим. По-важно е какво се случва в държавата, а там се случват лоши неща, категоричен беше Вълчев.

В тази ситуация Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 не може нито да гради, нито да разваля. България отдавна няма работещо правителство. Лошото е, че в този момент в НС се приемат много лобистки закони. Това е много голям проблем. В Реформаторския блок въпросът за коалиция с ГЕРБ е обсъждан. Аз мога да коментирам само от името на "Движение България на гражданите". Ние възникнахме, като алтернатива на ГЕРБ. Взели сме решение да направим вътрешнопартиен референдум, на който да попитаме нашите членове и симпатизанти, дали искат да работим с ГЕРБ, завърши Вълчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1493 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.06.23 | 11:54

1
Седянковец , ти си една маймуна , каквато рядко се ражда !!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини