Бойко Борисов: Сини и червени се възползват от добрината на Плевнелиев

  • 15 септември 2011 08:22

  • 2859
  • 10
Бойко Борисов: Сини и червени се възползват от добрината на Плевнелиев
©

Синьо-червените се възползват от добрината на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и се опитват да си правят политика на негов гръб. Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в "Здравей България" по Нова телевизия. “Не знам за какъв скандал говорите и не искам да им влизам в темата”, каза Борисов по повод скандала за това искан ли е подкуп от Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Борисов каза, че когато е станал кмет е нямал нито един общински съветник и сделка, която е чакала 7 години си е минала по реда. Борисов заяви, че когато е станал кмет е заварил разпродадени дори парковете в София. Той посочи, че когато е станал кмет е разпоредил проверки на „Общински имоти”, „Трамкар” и озеленяването - на някои от тези фирми вече има издадени присъди.

Според Борисов има прекрасни кандидати за президенти на тези избори почти от всички партии. Той каза, че в България има изградена система за подобни действия за искане на подкуп. Премиерът вчера е разговарял с Плевнелиев по тази тема. „На него никой директно не му е искал подкуп”, каза Борисов. Плевнелиев е казал на премиера това, което е казал и в интервюто си през 2007 г. - че са му правили такива намеци.

Последвайте канала на

Novini.bg
2859 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
evgeni

2011.10.01 | 17:37

10
---- Прикрепено писмо (до мвр,данс,прокуратура и съдебна власт на Р. България и администрациите им. " ИМА И ОЩЕ БАСТУНЧЕТА/въпросителни/") ---- Подател: евгени славков До: mvr@mvr.bg, press@mvr.bg, office@mvr.bg, info@mvr.bg Относно: до мвр,данс,прокуратура и съдебна власт на Р. България и администрациите им. " ИМА И ОЩЕ БАСТУНЧЕТА/въпросителни/" Дата: Събота, 2011, Октомври 1 14:47:38 ЕЕЩ Господа висши офицери от МВР,Господа прокурори и вие съдии на Република България. Защо допускате,полтически сценарии като случаят"Цар Киро" , случаят "Джамията" и др да се превръщат в криминално-етнически конфликти ??? Знаете ли ,че отговорността е задължениъе всекиму ??? Знаете ли как компромиси към "Преход-АБВ" са пагубни за Българският Народ ??? Знаете ли как се поставя живота на политическа карта/етническа/ и на неродените още деца ??? Знаете ли как ние Българите взимаме нож срещу нож,подведени от зли хора поставящи убийствени политически доктрини /сценарий/написани от ИДЕОЛОЗИ и СТРАТЕЗИ в услуга на 100-летницата,управляващи и до днес??? Знаете ли че умишлено се подрежда пазела на 67 годишното ЗЛО наречено преход,като ти изпълнияваш-1,другия изпълниява -2 ,онзи по-друдругия изпълнява-3,и всичките тези ТРИ НЕЩА по отделно абсолютно безобидни,но сглобени по СХЕМИ от типа-АБВ,са повече от ПАГУБНИ.Вижте как службите поставиха под контрол Сидеров,като той дори не разбира че изпълнява част от СХЕМАТа,въпреки своята си правда ??? Не знаете ли,че АКО няма ХРАНИТЕЛНА СРЕДА,тоест КОНФЛИКТИ, няма да съществуват ЦЕНТРОВЕ като ДПС,изпълнявайки ролята на регулатор по време на изборите-"ДА НЕ ИЗПУСНЕМ КОНТРОЛА". Вече забравихте как някога ИСКАХА дасе постави етнически паметник,уж подхвърлено от някакви журналисти внесени от вън,но всъщност това бе едно квадратче от ГОЛЕМИЯ ПАЗЕЛ-АБВ ??? Не знаете ли,че сега вие конкретно от МВР направихте по-голям ПАМЕТНИК на етническата омраза допускайки да се случат тези събития ??? Не можахте ли да не се бе стигнало до тези убийства и разгарянето на КОНФЛИКТА ??? Или не разбирахте ,или,не искахте,или да не се РАЗСЪРДИ Цветанов???? Знаете ли,че като изпълнявате заповеди от вашия министър сте в услуга на погубването на собственият си народ ??? Защото Цветанов направи акробатико-физическият НОМЕР-хем да се изпусне парата на гнева,хем да сме угодни на ПАЗЕЛА,хем да ОСТАНЕ ПАМЕТНИКА НА ОМРАЗАТА между братя,на КОЯТО се поставя ТОЗИ ПАМЕТНИК записан в гнева на хората ??? Не знаете ли че от ВСИЧКО ТОВА губите и вие и вашите близки ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Не се страхувайте от "СТЪРШЕЛИ " и политическите им крупиета като "ГОЦЕ ХИЛЕНДАРСКИ" и вашиът вътрешен министър,държащи в подчинение чрез компромати и ДОСИЕТА- X,както се опитаха да озаптят "ТРАКТОРА за да не изпусне ЕМИСИИ,защото и тяхното време се изчерпва !!!! И ПРЕДИ ВСИЧКО СЕ БОЙТЕ от ГОСПОДА,за КОЙТО,няма нищо скрито. ОБИЧАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И НЕ ДОПУСКАЙТЕ ВЕЧЕ "АБВ-123" и други БЪЛГАРОУБИСТВЕНИ ПРОДЪЛЖЕНИЯ .
Гого

2011.09.20 | 21:59

7
Не забравяй Бойко да прочетеш статията че сме най бедни във Европа даже и фалирала Гърция е пред нас а после се хвали като се замисля даже няма със какво. Постигна си икономическите цели да довършиш икономиката и да доведеш безработицата до по високи нива.
булгаристан съветска република

2011.09.25 | 15:17

9
толкова сте тъпи всички, че си заслужавате да ви сложат пак по един фес с петолъчка, простаци...
от чужбина

2011.09.20 | 22:00

8
да, плюйте го Бойко, пък си изберете пак ДПСБСП да ви "оправят" хубавичко без Вазелин, май ви кефи да ви клатят отзаде???
Гого

2011.09.16 | 09:38

2
Всички са еднакви само ми мислят за собствения портфейл Б.Б нищо не изпълни от обещанията си и реформите които трябваше да изпълни. Факт е че сме най бедни и със най голяма безработица какво да кажа повече избрали сме си човек страдащ от нарцисизъм а не премиер. Хората ще го запомнят като човека закрил най много работни места защото едва ли безработните и най бедните ще гласуват отново за него. Никога не е имало толкова голям процент самоубийства заради нищета и мизерия. Предполагам че Б.Б е толкова самовлюбен във себе си че вместо огледала във тях има портрети със своя лик!

2011.09.20 | 21:59

6
Боко, ти си мега прост и самоуверен, но края ти и този на крадливата и лъжлива маиотска структура, наречена ГЕРБ, се вижда!
Jfx r js

2011.09.16 | 10:30

5
много ни е умничък и добричак вожда.издигаме го вече в култ.ряпа да ядат ленин сталин и червенков
Петя

2011.09.16 | 10:30

4
Умните хора винаги се възползват от глупостта на другите.

2011.09.16 | 09:39

3
Възползват се не от добрината му, която може би е факт, а от глупостта му ! Изобщо от глупостта на целия ви предизборен щаб, начело с Цветанов !!! При положение, че си толкова тъп да правиш такъв гаф, опозицията трябва да е луда да не се възползва ! Не се сърдете, че противника записва точка, когато сами сте си вкарали автогола !
мНИА

2011.09.15 | 17:46

1
много си красив.погледни се в огледалото

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини