Стефан Софиянски : Ако имаше подкуп, Плевнелиев щеше да ми каже

  • 15 септември 2011 08:05

  • 1144
  • 1
Стефан Софиянски : Ако имаше подкуп, Плевнелиев щеше да ми каже
©

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното беше през ден в кабинета ми по време на строежа Бизнес парк София, когато бях кмет на столицата. Ако е имало натиск за даване на подкуп той щеше да ми каже, заяви в БНТ бившият кмет на София Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра.

В интервю за в. „Банкеръ“ преди години самият Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е казал, че фирмата „Софийски имоти“ е еманация на злото. Аз поисках „Софийски имоти“ да бъде закрита, след като през 2003г. между двете кампании беше сключена неправомерна сделка, съобщи Софиянски. Общинският съвет обаче отказа и си запази фирмата, заяви бившият столичен кмет.

Последвайте канала на

Novini.bg
1144 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
някой си

2014.01.12 | 01:15

1
КАК ЩЕ ТИ КАЖЕ БЕ ,КРАДЛИВКО? НАЛИ ВЕДНАГА ЩЕШЕ ДА МУ ПОИСКАШ ПОЛОВИНАТА! ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ОТ СТАРА КОЗА ЯРЕ-НЕ ГО ГЛЕДАЙ ,ЧЕ ТАКА МЪНКА УСМИХВАЙКИ СЕ!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини