Ангел Найденов: Избори час по-скоро, с това ръководство на БСП

  • 10 юни 2014 13:28

  • 2064
  • 6
Ангел Найденов: Избори час по-скоро, с това ръководство на БСП
© Булфото

Трябва да се върви към избори час по-скоро, с това ръководство на БСП. Това заяви министърът на отбраната Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен след след официалната церемония в Казанлък по изпращането на последния ни контингент за Кандахар.

Той не изключи Националният съвет на партията да повдигне въпроса за оставки и за извънреден конгрес, но според него, такъв на този етап не е необходим. Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен отрече появилите се в публичното пространство слухове, че може да е следващият лидер на партията и каза, че няма подобни амбиции, а и не се вижда в тази роля, предаде БНР.

На въпрос защо в най-бедната държава в ЕС и в едно общество с толкова много леви очаквания БСП не беше припозната като лява партия и не се ли дължи това на дясната политика на правителството, Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен отговори, че в рамките на този кабинет, по-скоро експертен, е намаляла тежестта на кризата върху гражданите и натиска върху бизнеса. 

За загубата на изборите има много причини, каза Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен и като първа посочи вътрешнопартийни проблеми. Една от причините за загубата, но според него без да е най-важната, той посочи и неудовлетвореността от работата на кабинета Орешарски.

Министър Найденов не пожела да отговори и на въпроса дали на едни следващи избори АБВ ще обере русофилския и крайнолевия вот.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2064 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
чичовите червенотиквеничковчета

2014.06.10 | 21:04

6
Червени гниди , поемайте еднопосочно към Мачу Пикчу -- там ви е мястото !!!!

2014.06.10 | 21:04

5
Хайде още един "Опорна точка" Не остана свестен човек в БСП дето да не е корумпиран

2014.06.10 | 21:04

4
Боклук,остави семейството си заради една долна пачавра,за такива безмозъчни,като теб-затвор,а не да си отваряш тъпата муцуна
wc

2014.06.10 | 21:04

3
ТИЯ В РЪКОВОДСТВОТО НА БКП С КОНКУРС ДА ГИ БЯХА ИЗБИРАЛИ , НЯМАШЕ ДА НАМЕРЯТ ТОЛКОВА БОКЛУЦИ.
pl

2014.06.10 | 21:04

2
СБОГОМ МЪРШИ !!!

2014.06.10 | 21:03

1
Господин Найденов, не ми харесва отношението Ви към Русия и затова за мен сте провален политик. Нали щяхте да патрулирате в Черно море с американците против Русия. Това море е вътрешно за Русия, България и другите околни страни, но никога не е било американско. Нали се сещате, че в който момент ми се появите пред очите в същия момент ще "бия шута" на цялата БСП.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини