Румен Петков: За левицата АБВ е решение, не проблем

  • 04 юни 2014 18:49

  • 1289
  • 1
Румен Петков: За левицата АБВ е решение, не проблем
©

Политиката в България е в тежка криза. За левицата АБВ е решение, не проблем, заяви Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в в предаването "Още от деня" по БНТ.

Бившият вътрешен министър и бившият депутат от ДСБ Асен Агов, който също бе гост в студиото, коментираха и кризата в енергетиката. По думите на Агов секторът се нуждае от много спешно лечение. Проблемите него обаче не могат да бъдат решени със стратегия за раздържавяване. Трябва да имаме много добър независим регулатор, който да контролира процесите при такава стъпка в сектора, заяви Асен Агов.

Според Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в трябва да се направи оценка на задълженията на Българския енергиен холдинг, които според различни информации, са около 3 млрд. лв., и да се потърси отговорност от хората, които имат участие в натрупването на този дълг. По думите му, ако продължава кризата в енергетиката, България ще изгуби водещата си позиция в сектора на Балканите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1289 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.06.04 | 23:13

1
Bravo na ABV.Uspex,napred.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини