Ниска събираемост на сметките за парно обяви Бобева (обновена+видео)

  • 04 юни 2014 12:10

  • 2665
  • 10
Ниска събираемост на сметките за парно обяви Бобева (обновена+видео)
©

В Министерски съвет не е обсъждан въпрос за увеличаване цените на парното. Това е въпрос на държавния регулаторен орган.

Така вицепремиерът Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София. отговори по време на тазмесечния блиц контрол на въпроса на Венцислав Лаков от Атака дали в правителството е обсъждано поскъпване на парното.

Тя обаче подчерта изключително голямата, по думите й, диверсификация в събираемостта на сметките в отделните населени места. „Например в София тя е 50%, което е недопустимо, в останалите региони тя е над 70%. Така че част от енергийната стратегия, която вече трябва да публикуваме, е въпросът за топлофикациите, тяхното преструктуриране, подобряване на събираемостта и преструктуриране, там, където е нужно“, подчерта Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София..

По-рано днес тя коментира пред журналисти, че българското правителство се придържа към приетия държавен бюджет. По думите й към този момент не се налага корекция на него, предаде репортер на Novini.bg.

„Нормално е опозицията, която иска властта, постоянно да очертава една апокалиптична картина. България е фискално стабилна“, увери вицепремиерът.

Според нейните думи дори в момента се подобрява бизнес климатът в страната. Връщат се нивата от ноември 2009 г.

„Имам пълното доверие на министър-председателя Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Ако нямам доверие в него и в този кабинет, няма да остана и минутка в това правителство“, категорична бе Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София..

Продължаваме да работим по облекчаването на режима на сделките с автомобили и отпадането на нотариалната такса, каза още тя. Регистрацията на сделките ще става по електронен път. Системата автоматично ще спира сделките при нередовни документи и неуредени задължения.

През КАТ годишно преминава 550 хиляди прехвърляния на автомобили и целта ни е да спестим на гражданите чакането пред 28-те регионални поделения на КАТ за уреждане а документите, посочи Бобева.

Някои от мерките, които правителството прие днес, са за подобряване на бизнес средата; промени в закона за устройството на териториите и отмяна на кадастралните карти с цел облекчаване на живеещите в отдалечените населени места.

Последвайте канала на

2665 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Бойко ТИКВАТА ,шеф на ГЕРБ,ох,ох,ох!

2014.06.04 | 18:31

10
Само да седнъ в примиерския стол , мамавишъйба на сичкити ! Уфчари и герберасти само ши има у БГ - то ! Тук таме и по някоя тиква ! Те това ми е мичтата ! Само да нимъболигъза и шъ видити вий !
бай Благой

2014.06.04 | 18:30

6
Интересно, ти от кои си!? Правописа ти е като на циганин, злобата - като на атакист, а акъла... по-малко и от на комунист!

2014.06.04 | 18:30

4
Интересно, ти от кои си!? Правописа ти е като на циганин, злобата - като на атакист, а акъла... по-малко и от на комунист!

2014.06.04 | 18:30

9
АМЕРИКА СЦЕПИ ЧЕРЕПА НА КОМУНИЗМА
ее

2014.06.04 | 18:30

8
БОЖЕ тез ЧЕРВЕНИ ГНИДИ СЪВЕСТ НЯМАТ ЛИ

2014.06.04 | 18:30

7
Какви нагли лъжи ,ЦЕЛТА Е ЕДНА - да окрадът руските пари от Южен поток , и поръчките по "строежа"и после дим да ги няма .
Интелигентен член на ГЕРБ

2014.06.04 | 18:30

5
Ади ваа ! Ади ! Маайте се ваа ! Искам ТИКВАТА ! Искам ТИКВАТА да мъ управляа дайбанегофтамама ! Искааааам Бокоооо ! Ивропаааааа !

2014.06.04 | 18:30

3
И каква ни е сметката от Южен поток като плащаме на скъпата газ на земното кълбо и дока ще ни натриса топлофикация сградна инсталация?
Георги Иванов

2014.06.04 | 18:29

2
Ето само от АТАКА са загрижени за това българите да живеят по-добър живот! Колкото до сабираемостта нормално при тези космически сметки за парно и при положение, че повечето от абонатите нямат сключен договор с топлофикация освен това и да искат няма функция да се откажат от услугите и от това да плащат, а това е непосилно за повечето хора заради високите сметки и е нормално да няма събираемост, хората се стараят поне да си платят тока и да си купят храна за друго пари не остават!
ВОЛЕН БЕЗДЕТНИЯ НЕ ХОДИЛ ВЪВ КАЗАРМА

2014.06.04 | 17:01

1
волен УМРЯ НА РЯЗАНИЯ НА ДОГАН ФАКТ НОСПОРИМ

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини