Пишат трети път отчета на правителството

  • 04 юни 2014 07:16

  • 1351
  • 5
Пишат трети път отчета на правителството
© Булфото

Отчетът на кабинета за 1 година управление на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 ще се ремонтира още веднъж, преди да влезе за обсъждане в парламента, пише в."Стандарт".

Както вече стана ясно, в средата на миналата седмица документът бе готов и даден като чернова в политическите централи на БСП и ДПС. Но необходими корекции и актуализиране на управленската програма отново го върнал на "Дондуков" 1. В понеделник поправената чернова отново била представена пред ръководствата на партиите. Но по нея също се "налагат незначителни промени и окончателният вариант ще е готов до дни". И снощи стана ясно, че депутатите ще дебатират отчета на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 следващата седмица. В предварителната програма на парламента за тази седмица подобна точка не е фиксирана.

Предстои и уточняване на ремонта на кабинета по сектори. От БСП вчера дипломатично заявиха, че може да става дума и за "по-малко от 5-има министри". Самият Орешарски преди дни даде да се разбере, че промените и рокадите на шефовете на министерства ще са "по-малко от 5-6". В посочената бройка обаче влизат екоминистърът Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност, която стана евродепутат. И колегата й от листата Неджми Али, зам.-министър на отбраната.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1351 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.06.05 | 11:32

5
ПРОГРАМАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ ПРОВАЛИ

2014.06.05 | 11:32

4
След което никой повече няма да заминава на гурбет, а студентите ще трябва да учат тук – искат или не искат. Крехката демократична фасада ще се разпилее, икономиката ще попадне под контрола на станишевите олигарси, фалиралата енергетика ще стане собственост на руски концерни, ДС ще възобнови дейността си под кодовото наименовение ДАНС, ще бъде наложена повсевместна цензура, а непокорните блогъри ще бъдат пращани в затвора. България ще се превърне в двойник на Белорус – и основен бастион за руските интереси на Балканите. Пред прага сме на всичко това. И има само един начин да избегнем съдбата си. Този, който видяхме на Майдана.

2014.06.05 | 11:32

3
Майка ви да еbа, комунистическа!
@

2014.06.05 | 11:32

2
Провалихте се за сетен път,тия ще ни доунищожат и продадат ???
на снимката

2014.06.05 | 11:32

1
БОКЛУК ДО БОКЛУК

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини