Божидар Димитров: Не се сърдя на Бойко Борисов

  • 13 септември 2011 08:44

  • 1885
  • 2
Божидар Димитров: Не се сърдя на Бойко Борисов
©

Чувствата ми към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са напълно човешки и приятелски. Това каза пред БНТ директорът на НИМ проф. Божидар Димитров. Когато напуснах правителството ситуацията беше такава – в политиката няма приятелство. Нека си припомним, че Стефан Стамболов убива най-добрия си приятел Коста Паница, припомни историкът. Паница прави опит за държавен преврат и е осъден на смърт. Това е най-близкият на Стамболов човек, с когото заедно обират на карти депутати и министри, но политическата целесъобразност налага да бъде убит, заяви Димитров.

Той отговори на въпроса дали смята да се върне в политиката с думите: „Колкото и да бягаш от полицията тя пак ще те стигне“. Бях се зарекъл, че няма да се занимавам, но когато ми звъннаха и ми казаха, че трябва да стана депутат от Бургас нямаше как да откажа. Хубаво е обаче да си почина година две, уточни Божидар Димитров.

Последвайте канала на

Novini.bg
1885 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.02.09 | 11:05

2
Божо, тъкмо си мислех, че ти е дошъл акъла в главата... Пак ще патиш от Борисов, ама тогава вече сам ще си си виновен, че му се връзваш на тоя лицемерник

2014.02.09 | 11:05

1
Ами Борисов не знае и за себе сикой еот многото си провокативни мръсотии.Дори е загубил идентичността си на полуидиот от СТРУКТУРИТЕ,превръщайки се на пълен идиот с НОЖИЦА.

Добави коментар

Водещи новини