Куюмджиев: Хората не припознаха правителството като свое

  • 31 май 2014 12:23

  • 3274
  • 17
Куюмджиев: Хората не припознаха правителството като свое
© bulphoto

Политическото присъствие в кабинета трябва да се засили. Това каза депутатът от Коалиция за България Явор Куюмджиев пред "Дарик".

"Това правителство беше създадено като експертно и в него влязоха хора, които в голяма степен са доказани експерти в своите сфери. Може би една от причинете, поради която получихме резултата в неделя, е, че нашите симпатизанти и членове не можаха да припознаят това правителство като свое и си мисля, че трябва да се засили политическото присъствие в това правителство", убеден е Куюмджиев.

Според него една от причините за изборния резултат на левицата е, че симпатизантите на БСП не са припознали кабинетът като свой. Куюмджиев посочи, че правителството е създадено като експертно и двете партии, които го подкрепят имат по трима министри.

Куюмджиев обяви, че хората, които не са успели да покажат достатъчно ентусиазъм и практическо приложение на политиките, които от управляващите следват за подобряване живота на хората, трябва да бъдат отстранени, но не коментира конкретни имена.

Според Куюмджиев сред другите причини за резултата на БСП е поведението на външния министър Кристиян Вигенин при руско-украинската криза. Според Куюмджиев дипломат номер едно не е дооценил, че голяма част от симпатизантите на БСП са русофили и не е трябвало да застава на първата линия на "ако щете битката" с Русия.

Куюмджиев подчерта, че управляващите трябва да определят приоритетите и за да ги дефинират, трябва да се вслушат в това, което са им казали хората в неделя, а именно "че са отвратени въобще от правенето на политика в страната". Според него хората са казали на политиците и че не са разбрали управляващите за свършеното през последната година.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3274 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2014.06.02 | 08:19

17
Това правителство беше създадено като експертно защото хората бяха излезли на улицата срещу всички партии и за да ги успокоят че никоя партия няма да ги управлява от БСП и ДПС ги излъгаха че ще правят експертно правителство а сега се вижда че всичко това е било една голяма заблуда.Масовите манипулации от страна на БСП са само с цел вземане на властта.

2014.06.02 | 08:19

16
С подставените си хора в съдебната система и в полицията БСП и ДПС държат всички в страх от саморазправа и си правят каквото си искат с държавата.

2014.06.02 | 08:19

15
Хората не припознаха правителството като свое kakvo idiotsko izkazvane ! Horata ne sa imali svoe pravitelstvo ot 1944 do sega !!!!

2014.06.02 | 08:19

14
НАПРОТИВ,ХОРАТА ПОКАЗАХА ЧЕ ЗА НИЩО ТЕ СТАВАТЕ И ВОДИТЕ СТРАНАТА КЪМ ПРОПАСТ,ПРАВИТЕЛСТВОТО Е АНТИНАРОДНО,ВЛЯЗЛО В СЪЮЗ С ТУРЦИ,КОИТО СА НИ ВЛАДЯЛИ 500Г-И СА ВЪРНАЛИ РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ С ВЕКОВЕ И ДАЛЕЧ ОТ ЕВРОПА,ГНЕВА НА ХОРАТА ЩЕ ИЗПИТАТЕ И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ И ЗАТОВА СЕ СТРАХУВАТЕ ДА ПОДАДЕТЕ ОСТАВКА СЕГА.

2014.06.02 | 08:19

13
BESILKA

2014.06.02 | 08:18

12
Сега сменете няколко министъра и сложете турци, за да го "припознаят" избирателите ви.
кастело

2014.06.02 | 08:18

11
ами то и не е на хората .................то си е само ваше -на няколко вкопчени във властта крадци

2014.06.02 | 08:18

10
Horata ne vi iskat,za6toto dadohte cialata vlast na mafiata DPS.
Баба Гицка

2014.06.02 | 06:56

9
Това кой ти го каза??? ББ?? Вервай, вервай!
123

2014.06.01 | 17:25

8
#Проф. Мариана Евстатиева Горанова продава дипломи в ТУ-София. #Тя е откраднала милони от банките чрез хакерски атаки заедно с Филип Кереков. #Оставка. ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓█▓▓▓█▓▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒░░░▒▓▓██████▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓██░░░░▒▒▓▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▓██▓▓█▓░ ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒░▒▒▒▒░░░▒▓▓▓▒▒░▒██▓█▓░ ▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒░░████▓░ ▒░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░▒▒▒░░░░▒▒░░░░░▒██▓█▓░ ▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒▒▒░░░░░▒▒▒▒░░░░▓████▒░ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██░░░▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒░░▒█████▒▒ ▓▓██▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▒░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒░░░▓█████▓▒▒ ██▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▒░░░░░░░░░░░░░░▒██████▓▒▒▒ ▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓█▓▒░░░░░░░░░░░░▒▓███████▒░▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░▒░▒▒▒▒▒▒▓█████████▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░░░▒▒▒███▓█▓█▓▓▓█▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░░░▒▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▓▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▒▓▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓

2014.06.01 | 17:24

2
Стига си писал за комунистическите бандити и крадци ректори секретари и професори окупирали Техническия университет в София.Хората ги видяха по телевизията що за стока са.Крадци и мошеници от класа.Повечето са агенти доносници и слуги на ДС.Начело с Ректорчето им и мазния тюфлек главния им секретар.

Добави коментар

Водещи новини