Страхил Ангелов: Трябват промени в кабинета и БСП (видео)

  • 28 май 2014 12:18

  • 1675
  • 4
Страхил Ангелов: Трябват промени в кабинета и БСП (видео)
©

Момчил Неков е жив човек, при това кадърен млад човек. Как мислите, че може да му бъде оказван натиск?

Това заяви в кулоарите на парламента депутатът от БСП Страхил Ангелов, предаде репортер на Novini.bg. Той коментира появилите се информации, че върху Момчил Неков е оказан натиск. Ако вие спечелите от тотото, ще се откажете ли, попита риторично журналистите Ангелов. Лично аз гласувах за него с преференция. Заставам зад него. Жалко е за Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, че определи неговия избор за техническа грешка. Аз не съм писал Изборния кодекс. Който го е правил, трябва да си понесе последствията, каза още депутатът.

Страхил Ангелов заяви, че вчера късния следобед БСП са провели заседание. Категорично заявявам, че не е обсъждана темата за промени в ръководството на партията. Аз обаче съм на друго мнение. Убеден съм, че трябва да има промени в правителството и ръководството на партията. Ясно се видя кои избиратели ни подкрепят, тези над 60 години. Трябва да променим нещо в политиката ни, за да привлечем и друг електорат, обясни Ангелов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1675 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.05.28 | 18:42

4
Браво,все още има доблестни хора

2014.05.28 | 17:52

3
kav e tozi oligofren
селскио кмет

2014.05.28 | 17:52

2
Този"олигофрен" е един от малцината,скочили с/у произвола на частните съдии-изпълнители,с/у дивашките лихви на банките,с/у монопола на ЕРП и Соф.вода.Но явно,на такъв кретен,като теб,му харесва да го "оплждат" непрекъснато,в прогресия,и на сухо и без презерватив.Тиквеник,недопечен.Зомби,с 2 гр.мозък-това си ти!
Dimitar Blagoeff

2014.05.28 | 17:20

1
Другарю Неков пикаещото момченце те зове. След 5 години никой няма да си спомня нито за СерГей, нито за който и да е гей от ЦК на БСП, а другаря Пирински ще те насочи към най-добрите швейцарски банки . . .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини