Кунева: Рано или късно ГЕРБ и БСП ще влязат в договорки

  • 12 септември 2011 13:12

  • 1275
  • 2
Кунева: Рано или късно ГЕРБ и БСП ще влязат в договорки
© Булфото

Рано или късно ГЕРБ и БСП ще влязат в договорки. Те вече го правят. Това заяви кандидатът за президент Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, след като внесе регистрацията си в Централната избирателна комисия.

"Ние сме срещу това партийната система да изчерпва политическата система у нас. Политическа система са медиите, малките и средни предприятия, профсъюзите и т.н. Тъй че аз се боря срещу това цялата политическа система да се изчерпва с партиите", каза тя. И допълни: "Мои опоненти ще бъдат партийните кандидатури, защото гражданската кандидатура, в лицето на г-н Христов и аз, сме заявили друго кредо и други надежди за страната".

Кунева беше категорична, че ще търси дебати с своите опоненти. "Участието в дебати е толкова естествено, че дори не се струва да се спомене. Аз имам своя 10-годишен опит в политиката и за мен дебатът е нормална форма на общуване, особено по време на избори", посочи тя.

Според Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, на партиите им е по изгодно да разговарят една с друга. "Те могат да направят своя картел, за да може да не се допуснат други кандидати и политическата система да продължи да се изчерпва с партийната. Аз съм против това", посочи тя.

Кунева е убедена, че рано или късно ГЕРБ и БСП ще влязат в договорка. "Те вече го правят за тези избори и това предстои да се задълбочава", заяви тя.

По думите й партиите се опитват да изтласкват кандидатите, които не са част от партийната система.

На въпрос дали самата тя е водила разговори с политически сили за подкрепа от тяхна страна при евентуален балотаж Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 заяви, че в такива не е участвала.

"Ако получа народния вот, аз ще бъда президент, който не се ползва от подкрепата на една единствена партия или коалиция. Ще продължа да бъда гражданския президент", обеща Кунева.

Последвайте канала на

1275 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.09.25 | 01:59

2
Нов бардак със стари курви не става!

2011.09.25 | 01:59

1
Истина е че я отсвириха, но тя продължава да иска, да я признаят за първата градска брантия.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини