Светослав Малинов: Има тежко разминаване между парламента и евроизборите

  • 26 май 2014 10:47

  • 1954
  • 0
Светослав Малинов: Има тежко разминаване между парламента и евроизборите
©

Има много тежко разминаване между парламента и резултатите от евроизборите. Иначе, този парламент може да изкара целия си мандат, ако не следва политическа, а математическа логика. А политическата е, че има две нови политически сили, а българската левица се срива надолу. Не виждам друг прочит на резултатите, освен желание за промяна. Това заяви пред БНР вторият в листата на Реформаторския блок Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат.

Трябва да се върнем към нормалните демократични процедури. Когато правителството няма доверието на обществото, колкото по-дълго стои, толкова повече назрява опозицията срещу него, подчерта Малинов.

Кандидатът за евродепутат смята, че Пеевски е бил принуден да се откаже от мандата си. През последната година имената на Пеевски и „Атака“ научиха страшно много евродепутати, имаше въпроси от германци и французи. Хубаво е, че няма да ни се налага да обясняваме, каза още Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1954 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини