Мартин Димитров: ГЕРБ искат да ни победят на изборите по нечестен начин

  • 09 септември 2011 21:25

  • 2485
  • 13
Мартин Димитров: ГЕРБ искат да ни победят на изборите по нечестен начин
© Булфото

Регистрацията на нашите коалиции беше изпипана и от 28 общини точно в Плевен и Монтана, където сме традиционно силни, я отмениха.

Това заяви в предаването на БНТ "Панорама" председателят на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Той посочи, че решението е било подготвено предварително, защото има информация, че в Общинската избирателна комисия е постъпила жалба още преди отмяната на регистрацията. Димитров заяви, че проблемите са били очаквани в „сините крепости“ Плевен и Монтана.

Синият лидер попита реторично как се праща жалба, без да има влязло в сила решение.

"Когато се приемаше Изборният кодекс, ГЕРБ и „Атака“ искаха да прокарат текст, с който кметовете да не могат да се кандидатират за четвърти мандат, от което ни стана ясно, че атаката е насочена срещу нас. Информирали сме Европейската народна партия и всички посланици за отменените регистрации, защото това не е почтен начин за водене на политика. Това очевидно е било планирано, но съм убеден, че ще спечелим изборите в тези градове. Навсякъде, където има десни кметове, има прокурорски проверки, в което виждам заплаха за демокрацията. Очевидно управляващите не вярват, че могат да ни победят на изборите по честен начин", каза още Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2485 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
plamenp59

2011.09.30 | 07:34

13
Очакван ход от страна на АТАКА и ГЕРБ. Нека минат няколко месеца и ще е интересно.Сидеров губи все повече позициите си дори и в собствената си партия.Според мен от СДС се иска само да продължи да се реформира и да изчисти старите муцуни от редиците си.Харата които ни накараха да повярваме в тях и после само консумираха власт. Превърнаха партиите в собственост и използваха управлението за себе си.Само партии на широка основа и изградени на демократичен принцип ще останат и ще участват в политическия живот. Дори столетницата оцеля именно заради реформите които направи.

2011.09.30 | 07:33

12
Помним какво беше управлението на СДС( новосъздадената партия на БСП),глад,мизерия и безработица и при това нямаше световна криза,Костов и сие доокрадоха държавата,така че,псевдодемократите да се скрият!!
БАЙНО

2011.09.30 | 07:32

9
МАРТИНЧО,ТИ ДА НЕ СМЯТАШ ГЕРБ ЗА ЛЯВА ПАРТИЯ,ЧЕ СЕ ОПЛАКВАШ ,ЧЕ ГОНЯТ ДЕСНИ КМЕТОВЕ.НЕ САМО ЧЕ Е ДЯСНА ,АМИ Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СДС. ВИЖТЕ СИ МИНИСТРИТЕ ТАМ-И ТО НЕ НА СЛУЧАЙНИ МИНИСТЕРСТВА.

2011.09.30 | 07:32

6
Не знам ти какво помниш (май нищо), но аз помня какво завариха след Жан (същото, каквото е сега) и помня как се живееше по време на тяхното управление ! Вие не помните и за това си заслужавате сегашната мизерия, лошото е, че и ние страдаме заедно с вас и заради вас.
dad

2011.09.30 | 07:33

11
nqmam dumi !!! Като спечели герб нали България ще рухне съвсем. Дано тези идиоти от герб повече да не печелят избори.Заплашват хората с уволнение,ако не гласуват за идиотската им партия и уволняват работещите,за да сложат техни некадърни кадри!!!
Българан

2011.09.30 | 07:32

10
Некадърността обикновено се оправдава с безчестието на другите. Преди другите ги побеждаваха нечестно, сега тези. Вият като вълци. След изборите ще се окаже че целият български народ е безчестен защото вече не вярва в тях.
ехоооо

2011.09.30 | 07:32

8
Абе Мартинчо,чувал ли си за барабар Петко....
сливналия

2011.09.30 | 07:32

7
Преди 4 гдини ГЕРБ-Сливен се сгоди за еда мутра-кравар (по скоро като манталитет),Лечков обеща на Радостин Русев че негви фирми ще изпьлняват порьчки на общината и парите от ЕС,ще бьдат поделени между тях.Мутрата си назначи други мутри иде спари,де сьс заплахи накараха циганите да гласуват за ГЕРБ.В някй села си платиха и кметуват неграмотни цигани,които подписват документи,които не могат да прочетат,така п документи на тези села са отпуснати големи суми,които са потьнали в нечий джоб.На парламентарните избори беше сьщата истрия г-жа Танева е в парламента с парите на една необразована мутра.Сега няма да е по-различна,само дето мутраа си е избрала друга годеница г-н Славов.Та думата ми г-н Димитров беше,че няма такова нещо,като честни избри,има надаване и надльгване.
ves666

2011.09.12 | 23:10

5
skriii se be oxluv ,kostov dostatachno ti plashta da pliampash vreli nekipeli .vsichki znaiat za ciganina komandir i tebe.
08-0543

2011.09.12 | 23:10

4
Какво по-хубаво за демокрацията ни , пък и въобще по свмета, ако президентът ни е от друга неуправляваща партия. Това е още един коректив и намаля адторитарното сегашно управление. Да не позволяваш на другите да участват по пряк или косвен начин във власта, това си е жива диктатура. Памнете това.
nqmam dumi !!!

2011.09.11 | 18:02

3
kato gi gledam samo mi se draifa...kolko sa jalki teq hora uj tova sa horata kade ni opravlqvat malkata durjava...vsi4ki znaqt 4e GERB shte spe4elqt na izborite i pravat vsi4ko vujmojno govorat kakvi li ne prostotii i izmislqci za da nakarat horata da ne glasuvat za tqh...
kinesiotapebg.eu

2011.09.10 | 20:11

2
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини