ГЕРБ: Комунисти, комсомолци и пионери застанаха в един строй срещу Плевнелиев

  • 09 септември 2011 10:09

  • 2006
  • 8
ГЕРБ: Комунисти, комсомолци и пионери застанаха в един строй срещу Плевнелиев
© Булфото

Премиерът Бойко Борисов представи проекторешението за персонални промени в Министерски съвет и назначаването на новия министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Палова.

Борисов посочи, че в мотивите за оставката на министър Плевнелиев е посочено номинирането му за кандидат-президент и желанието му да не съвместява две роли на кандидат-президент и на министър в отпуск и това решение ще осигури стабилност.

Депутатът Снежана Дукова от ГЕРБ заяви: „Нали стана ясно, че днес сме 9 септември, нали стана ясно, че предизборната програма и платформа на колегите от ляво е в действие”, каза тя в отговор на упрека от страна на народния представител от левицата Георги Божинов към Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, че регионалната политика не е само пътища, а и региони, които за съжаление в България са най-изостаналите. Комунисти, комсомолци и пионери застават в един строй и това е строят срещу нашия министър - каза тя. Аз също ще подкрепя решението, но нека да изпратим най-рейтинговия министър с достойнство. Това е най-успешният министър на това правителство, каза Снежана Дукова и призова колегите си да аплодират решението.

Георги Божинов от Коалиция за България - попита с колко пари от здравните вноски на българите се строят магистрали. Божинов попита, кой от представителите на ГЕРБ е идеологът, организаторът и изпълнителят на тази кампания, която върви в момента да се ходи от врата на врата и да се предлага седем дена почивка на море или на планина срещу това да предоставят гласа си. На репликите в зала, че това е бившият министър на труда Емилия Масларова, Божинов отговори: Вие говорите за моята партия, моята партия, когато бе лично на власт, всички българи ходиха на море и на почивка.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2006 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2011.10.12 | 18:07

8
Стига ни плашихте с комунистите! Комунисти няма много отдавна! ГЕЙБЕРИТЕ стигат до морето,а родителите ни се молят пред кабинета на доктора. ПУСКАТЕ СИ СИНИТЕ БУРКАНИ ЗА ДА СТИГАТЕ ДО ПЛАЖА ПО-БЪРЗО!ТОВА ГОВОРИ МНОГО ЗА ТОВА КОЛКО СТЕ НАД НАС!

2011.10.12 | 18:07

7
Тоя луд,кой го пусна в отпуска?
NOVINI.BG

2011.10.12 | 18:06

6
МОЛЯ ЕКИПА НА НОВИНИ.БГ ДА СПРЕ ДА МАНИПУЛИРА ГРАЖДАНИТЕ С СТАТИИ КОЛКО Е ГОТИН БОЙКО И КОЛКО Е ЛОШ КАЛФИН!!! АКО НЯМА ДА БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ - ТО С ВАШИТЕ КАМЪНИ ПО ВАШАТА ГЛАВА!!!
Петя

2011.09.19 | 23:57

3
Мислещите хора, тези които 22 години работиха, за да се демократизира обществото сега категорично са срещу опитите на ГЕРБ да възстанови тоталитаризма. Борисов се изживява, като собственик на държавата. Елементарен пример е дето ни съобщава, че ни е платил пенсиите, че дава милиони за това, за онова. Мъдрите хора са казали "с чужда пита помен прави"

2011.09.19 | 23:58

5
ПСЕтя, пак Идни ги дръстиш "мислещи хора", че са и работили 22 години? Ти от МАРС ли идваш или от някоя Централа на малоумници? Кой ти го начука, това в главата и идваш тук да повръщаш, та повръщаш!!! Сутринта и Станишев и той малоумника, повтаряше коментара ти от вчера за ....болните, гладните, ..... , бахти тъпата партия - повръщат и плюят в строй и по команда!!!

2011.09.19 | 23:58

4
Браво Петя !
МИЛИЦИОНЕР

2011.09.19 | 20:44

2
МОЛЯ,ПОЛИЦАИТЕ ОТ ГЕРБ ДА СПРАТ СЪС СТАРИТЕ СИ ЧЕНГЕДЖИИСКИ НОМЕРА! КАКВИ СА ТЕЗИ ИЗГЪЗИЦИ ,КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ПИШАТ ,ЗА ДА СИ ИЗПРАТИШ КОМЕНТАРА ? ОСТАВЕТЕ ХОРАТА СПОКОЙНО ДА КОМЕНТИРАТ-БЕЗ ДА ГИ ЗАТРУДНЯВАТЕ С НЯКАКВИ АНГЛИЙСКИ ИЗМИСЛИЦИ!
plamenp59

2011.09.19 | 19:34

1
То ако заставаха срещу него любимия ви премиер трябваше да е пръв.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини