Парламентът ще гласува оставката на Росен Плевнелиев утре

  • 08 септември 2011 09:15

  • 976
  • 2
Парламентът ще гласува оставката на Росен Плевнелиев утре
© Интернет

Парламентът ще приеме утре решение за персонални промени в правителството, с което да освободи Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното от поста му на министър на регионалното развитие и благоустройството.

Министър Плевнелиев подаде оставка и на негово място застана Лиляна Павлова, чието избиране парламентът трябва също да потвърди с решението си. Причина за оставката е издигането на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното за кандидат за президент на ПП ГЕРБ.

Освен това се очаква в най-кратки срокове парламентът да назначи и управител на Националния осигурителен институт, който в момента се управлява от изпълняващ длъжността управител след като Христина Митрева бе освободена от поста си. Предложението на финансовия министър за Бисер Петков. Законодателната програма на парламента предвижда приемането на промените в Закона за личните данни.

Промените в закона се налагат във връзка с транспонирането на европейското законодателство. На 27 ноември 2008 г. Съветът на Европейския съюз прие Рамково решение 2008/977/ПВР относно защитата на личните данни, обработвани в рамките на полицейското и съдебното сътрудничество по наказателноправни въпроси.

Последвайте канала на

976 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ОПИ

2011.09.14 | 17:31

2
АМИ СЕГА ОСТАВА И ОСТАНАЛИТЕ ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКАТА И ЩЕ СМЕ ВИ МНОГО БЛАГОДАРНИ! РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЧОВЕК,НО Е В ГРЕШНАТА ПАРТИЯ!!!

2011.09.14 | 17:31

1
А ние ще му я гласуваме на изборите !!!

Добави коментар

Водещи новини