Първанов "забравил" да плати наем от 1500 лв. за зала

  • 07 септември 2011 17:43

  • 854
  • 0
Първанов "забравил" да плати наем от 1500 лв. за зала
©

Президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в не е дал нито лев наем за салона на Врачанския театър, в който представи отчета си за двата мандата на 29 август. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Николай Коцев.

"Ние сме плащали винаги, когато сме го ползвали от 1000 до 1500 лева, в зависимост от сезона", подчерта той. Народният представител направил справка и не намерил фактура за платен наем. Казали му обаче, че от БСП ще внесат 400 лева за залата.

Депутатът не скрил огорчението си от "благодарността" на шефа на трупата Анастас Попдимитров, който е в инициативния комитет на независимия кандидат за кмет на Враца Николай Иванов, подкрепен от БСП.

"Аз прекарах с Наско два дена пред кабинета на Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, за да не се закрие трупата, дадох му лични пари да се платят заплатите на артистите, от които само част са ми върнати - разкри Коцев. За благодарност обаче Попдимитров играел за червения отбор, който е основният опонент на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Novini.bg
854 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини