Жан - Клод Юнкер: България трябва да влезе в Шенген в най - скоро време

  • 07 септември 2011 16:58

  • 1397
  • 0
Жан - Клод Юнкер: България трябва да влезе в Шенген в най - скоро време
© Guliver / Getty Images

България трябва да стане член на Шенген в най-скоро време, заяви във Варна премиерът на Люксембург Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето.

Много съм щастлив, че съм в България, каза Юнкер. Той добави, че в Люксембург оценяват високо България и най-вече големия й напредък в много области.

Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето посочи като пример публичните финанси, които са добре управлявани до такава степен, че може да подреди България по-напред от държави, които са в Еврозоната.

С премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са обсъждали перспективите за развитие на страната и най-вече присъединяването на България към Шенген. България е направила огромни усилия външните граници да са добре охранявани, каза още Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1397 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини