Обявяват новия министър на регионалното развитие и благоустройството

  • 07 септември 2011 07:36

  • 1550
  • 0
Обявяват новия министър на регионалното развитие и благоустройството
© Интернет

Очаква се новият министър на регионалното развитие и благоустройството да бъде обявен днес.

На заседание на Министерския съвет Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще подаде оставка, след като управляващата партия ГЕРБ го номинира за кандидат-президент.

Причината, която изтъкнаха и премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, и Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното беше, че министерството има нужда от пълноценен министър, който ежедневно да следи за изпълнението на срокове и приоритети.

Имаме да градим много важни лотове, имаме да правим първи копки и затова и на Росен съм му казал, че по тези нови мероприятия, които предстоят, той няма да участва, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г още по време на представянето на кандидат-президентската двойка..

Номинираната за вицепрезидент Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на обяви, че няма да подава оставка като министър на правосъдието, а ще излезе в отпуск по време на кампанията за президентските избори.

Последвайте канала на

1550 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини