Отстраниха бивш съветник от БСП заради съпричастност към АБВ

  • 25 април 2014 12:22

  • 1925
  • 3
Отстраниха бивш съветник от БСП заради съпричастност към АБВ
©

Общинските съветници от ДПС и БСП в кърджалийския Общински съвет прекратиха членството на общинският съветник Стефан Ангелов в три от постоянните комисии към местния парламент – Комисията по законност и обществен ред, екологичната и транспортната комисия. Това стана по предложение на общинския съветник от БСП Милан Миланов, съобщи "Дарик".

Решението за отстраняването на Стефан Ангелов от групата съветници на БСП и от членство в постоянните комисии дойде след като той публично се появи на среща на с лидера на АБВ Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, след което заяви съпричастност към движението.

Предложението за отстраняването му от комисиите на местния парламент предизвика бързата отрицателна реакция на председателя на групата съветници от ГЕРБ Илия Илиев, според когото с изключването на Ангелов от комисиите, се нарушават човешките му права.

Според председателя на групата общински съветници от ДПС Расим Муса отстраняването на Стефан Ангелов от постоянните комисии не е сложен казус, тъй като той се решава от разпоредбите на Правилника за работата на Общинския съвет. „Групата на БСП има право да прецени дали един член от техния партиен състав да ги представлява или да бъде сменен. Те са преценили да бъде сменен”, коментира Муса.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1925 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.04.27 | 14:09

3
ВОЛЕН Е ДУПЕН МНОГО ЛОШО ОТ ДОГАН И ЗАТОВА ПОДКРЕПЯЛ ДПС УУУУУУУУУУУУУУУ.

2014.04.26 | 15:25

1
GRESHISH PEDALZE-NA BOIKO MU ZVANNAT SAMO I TOI PRIPKA VEDNAGA STOM E ZA NAVEJDANE-YYYYYYYYYYYYYY Y Y Y
MARABA ANADOLSKİ

2014.04.27 | 09:14

2
HAREM NA DPS: 1.BSP HATUN (PARVO RODENO CHADO ABV) 2. ATAKA HATUN 3.GERB -KANDİDAT HATUN

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини