Зам.- министри ще поемат постовете на кандидат - президентската двойка на ГЕРБ

  • 04 септември 2011 17:39

  • 1200
  • 1
Зам.- министри ще поемат постовете на кандидат - президентската двойка на ГЕРБ
©

Постовете на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на, които бяха номинирани от ГЕРБ за кандидат-президентската двойка на партията, най-вероятно ще бъдат поети от техните заместници, съобщи БНР.

На пресконференцията по обявяването на кандидатурите премиерът Бойко Борисов каза, че двамата министри ще бъдат освободени още в сряда, а имената на техните заместници ще станат ясни по време на заседанието на Министерски съвет.
 
Позовавайки се на свои източници националното радио съобщи, че се очаква Министерството на регионалното развитие и благоустройството да бъде поето от зам.-министър Лиляна Павлова, на мястото на Плевнелиев.

Даниела Машева пък ще застане на чело на Министерство на правосъдието, след оттеглянето на Маргарита Попова.

Последвайте канала на

Novini.bg
1200 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
evgeni

2011.09.05 | 10:20

1
---- Прикрепено писмо (do Boyko Metodiev Borisov) ---- Подател: evgeni slavkov До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: do Boyko Metodiev Borisov Дата: Неделя, 2011, Септември 4 17:48:35 EEST Колко неволи,угнетения и смърт е бил резултатът от твоята наглост и безбоже Борисов.Още малко и ще си свидетел на своят си крах.Спомни си как умря Павлов,спомни си и другите ти саботажи ,но твоят крах не ще е физически,просто ще станеш за порицание и ще те сравняват по "значимост" като Доган,Жан Виденов/въпреки ,че не беше от сценаристите/ и други "персони" вече не между живите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини