Орешарски е на официално посещение във Виетнам

  • 07 април 2014 07:21

  • 1178
  • 2
Орешарски е на официално посещение във Виетнам
©

Министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 ще бъде на официално посещение във Виетнам до 9 април, съобщиха от правителствената информационна служба.

Министър-председателят ще поднесе венци пред Паметника на националните герои и мъченици и на Мавзолея на президента Хо Ши Мин. След това пред сградата на Президентския дворец ще се проведе церемония по официалното посрещане на премиера.

Същият ден българският премиер ще проведе среща на четири очи с виетнамския си колега Нгуен Тан Зунг преди пленарното заседание на двете делегации. След заседанието ще се проведе церемония по подписване на двустранни документи.

Днес премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 ще се срещне и с председателя на Националното събрание на Виетнам Нгуен Шин Хунг, с генералния секретар на Комунистическата партия на Виетнам Нгуен Фу Чонг и с президента на Виетнам Чьонг Тан Шанг.

На 8 април, вторник, министър-председателят ще бъде в град Дананг, където ще разговаря с председателя на Народния комитет на Дананг и ще участва в откриването на българо-виетнамски бизнес форум. По- късно през деня премиерът ще посети град Хой Aн.

В сряда, 9 април, министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 ще пътува до град Хюе, където ще проведе работни срещи.

Последвайте канала на

1178 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.04.08 | 07:48

2
Радио Ереван попитало български комунист дали е патриот. Той веднага отговорил: „Ну, конечно, я патриот!“
???????

2014.04.08 | 07:48

1
Та него,къде другаде го канят?Нещастник.......

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини