"Да действаме!" мотото на кандидат - кметът Владимир Каролев

  • 01 септември 2011 16:32

  • 1583
  • 2
"Да действаме!" мотото на кандидат - кметът Владимир Каролев
© Булфото

НДСВ представи официално кандидатурата на Владимир Каролев за столичен кмет.

Битката с корупцията и с липсата на достатъчна компетентност в управлението на София са основните акценти в програмата, която ще предложи Каролев.

„Да действаме!" е мотото на жълтите за местния вот.

Символично партията представи кандидатурата му в сградата на Централната минерална баня, която ще трябва да се превърне в музей на столицата.

„Както огънят се плаши от водата, така корупцията се плаши от прозрачността", каза Владимир Каролев, като попита къде е обещаният публичен регистър за имотите на София или регистърът за сделките с публично имущество.

„Чак ме е яд, че за осем години има толкова малко напредък. Напредъкът, който има София, се дължи на парите, които идват от Европейския съюз - с чужда пита се прави помен", каза Каролев.

„Общината в София няма нито един проект, който да не е започнат, организиран и с осигурено съществуване още преди ГЕРБ да съществуват", допълни той.

Другото нещо, с което кандидат-кметът на жълтите заяви, че ще се бори, е недостатъчната компетентност в общината.

„Не се назначават качествени хора в общинските структури и фирми, само защото не са партийни кандидатури. Просто ГЕРБ надмина всякакви граници", каза още Владимир Каролев.

Той обеща да даде десетки примери за шуробаджанащина и политическо толериране в Столична община през последните два мандата.

Последвайте канала на

1583 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Изненадан минувач

2011.09.02 | 14:01

2
Ааааааааааааа стига бре! Каролев издигнат за кмет? Не мога да повярвам! Хлъзгавия, като гол охфлюФФ (това впечатление съм придобила от телевизионните му изяви) господин сега атакува държавен пост. Много ми е старнно, защото той нон-стоп твърдеше, че бизнесът му е преуспяващ. А ние хората в бизнес много добре знаем, че печелившият бизнес трябва да се дистанцира от публичната политика... Чудя се на кое да варвям, но и в двата случая е ясно че един е лъжецът ...
?

2011.09.02 | 14:01

1
Каролев, тъпият ти племенник, взе ли си изпитите в СУ вече?

Добави коментар

Водещи новини