Столичните общинари от БСП скочиха на Фандъкова за задръстванията

  • 04 април 2014 14:22

  • 1510
  • 7
Столичните общинари от БСП скочиха на Фандъкова за задръстванията
© Булфото

Конкурсите провеждани в Столична община са предрешени, непрозрачни и пристрастни.

Това обяви Калоян Паргов, който е председател на Градския съвет на БСП в Столична община. "Червените" общинари дадоха пресконференция във връзка с актуалните проблеми на София. "Искаме да зададем някои въпроси към Столична община в лицето на г-жа Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и на г-н Елен  Герджиков. Кой управлява Столична община и в частност общинското здравеопазване? Искаме да поставим и въпроса за ремонтите в столицата. Нашата група е подкрепила единодушно отпускането на заем от Европейската инвестиционна банка и списъкът с инфраструктурните обекти, по които ще се извършват ремонтни дейности. За нас буди притеснение начинът, по който е организирано движението в столицата, тъй като това затруднява гражданите. Получихме десетки обаждания и оплаквания по отношение на затрудненото придвижване", каза още Паргов.

"От цялата работа става ясно само едно, че транспортното направление в столицата и Комисията по транспорт не си вършат работата, защото тяхното задължение беше преди започване на ремонтите да предоставят ясен план график, ясен и за гражданите на столицата, как ще могат да избегнат задръстванията. Вместо това някои членове на Комисията по транспорта начело с нейния председател се занимават със случаи със софийски имоти и разпределянето на несебърските имоти. Още другата сряда на Комисията по транспорта ще поставим въпросите и ще изискваме в най-крайни срокове да стане ясно на всички софиянци как могат да избегнат задръстванията. Ясно е, че всички сме готови да изтърпим тези задръствания с часове, за да може нашата столица да стане по-красива и по-добре транспортно обслужена, но трябва да има алтернатива и това е задължение на Комисията по транспорта”, каза Калоян Паргов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1510 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.08.13 | 14:33

7
Седнете си на зад...те и не скачаите за нищо , защото тази жена РАБОТИ , а ви е яд , че не можете да крадете вече.
Чичо

2015.04.28 | 10:21

6
Сигурно бесепарите щяха да се справят по "добре"

2015.04.28 | 10:21

5
Всичките са един дол дренки! В общината работят и общинари от БСП, така че да не се правят на ощипани. На комисиите всичките гласуват заедно. Повечето пъти въобще не знаят какво гласуват, но това си е техен проблем. Води се една и също политика от години! Нито са питали хората дали искат да плащат заемите, нито са направили нужните проучвания за обосновката на въпросните кръстовища, нито са проведени обществени обсъждания, нито пък финалните проекти някой успя да види някъде. После защо хората били недоволни! Продължавайте да се държите с тях като с добитък, и чакайте да са доволни!
оставка

2015.04.28 | 10:20

4
И с право са скочили! Пътуваме по 3 часа, зверски задръствания. Оставка, Фандъчко!

2015.04.28 | 10:20

3
Фандъчка е като Роско Плевела, едни и същи марионетки са. Абсолютни кукли на конци в ръцете на Тиквата.

2015.04.28 | 10:20

2
Тази жена наистина не става за нищо. ГЕРБ винаги са доказвали, че са некадърници и не си разбират от работата. Пълни профани са!
то

2015.04.28 | 10:19

1
Да го духат,като не им харесва,отиват на село и готово !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини