Външният министър на Израел идва в София

  • 26 март 2014 16:51

  • 968
  • 0
Външният министър на Израел идва в София
© Getty Images/Guliver

Министърът на външните работи на Държавата Израел Авигдор Либерман ще бъде на официално посещение в София в четвъртък, съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Външният министър на Израел ще се срещне с министър Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,. Сред темите на разговорите ще бъдат двустранните отношения и възможностите за тяхното разширяване в сферата на икономиката, търговията, инвестициите и енергетиката. Външните министри ще обсъдят още ситуацията в района на Близкия изток и актуални въпроси от международния дневен ред.

В рамките на официалното си посещение министър Либерман ще бъде приет от президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, от министър-председателя Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и от вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
968 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини