Йовчев: Действията на МВР в Лясковец са законосъобразни

  • 25 март 2014 20:18

  • 1160
  • 5
Йовчев: Действията на МВР в Лясковец са законосъобразни
© Булфото

Това, което е трябвало да се свърши като подготовка и действие, е свършено, това заяви в Харманли министърът на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола по повод проверката за случая в Лясковец, съобщиха от пресцентъра на МВР.

„Абсолютно съм убеден, че е трябвало да се действа и то без забавяне”, добави той. Повод за категоричността му била реалната заплаха за стрелба по децата от страна на Петко Петков. Вътрешният министър подчерта, че са спазени всички законови разпоредби. Цвелин Йовчев допълни, че ако в хода на проверката се установят персонални пропуски, хората, които са ги допуснали, ще понесат своята отговорност.

По повод акцията на МВР в малките населени места за справяне с битовата престъпност, министърът изрази задоволство от факта, че престъпността е намаляла значително.

По думите му тези действия няма да са инцидентни мерки. До края на другата седмица той ще внесе доклад в Министерския съвет, в който ще предложи редица програми, свързани с този проблем – за превенция, програма към структурите на гражданското общество и за интегритет на служителите на МВР, която включва лоялност и съпричастност с целите и резултатите. Според министъра всичко това може да се постигне само с доверието на гражданите.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1160 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
koko

2014.03.26 | 10:19

5
Вместо да си ходи,се прави на шериф.
Дияна

2014.03.26 | 10:19

4
Ами то оставаше и да не са законосъобразни.!!!Егати и глупостта!Само един беше,не ми се мисли ако бяха няколко .Нискочелият ви подчинен да отговори-ако може де.
/ep ow;r

2014.03.26 | 10:19

3
Според него е законо съобразно да има жертви .Разледващите трябва да вървят и към версията ,че петков не е убил командоса ,а по между са се трепали по нечие нареждане .Командоса бил мушката

2014.03.26 | 10:19

2
То освен закон, се иска и малко акъл. Който очевидно ви липсва.
#

2014.03.26 | 10:18

1
Един психично болен ви направи за смях жалко за загиналия .Кой ще поеме отговорността Кой????

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини