Йовчев: Не бива да се подценява ситуацията в Украйна

  • 24 март 2014 14:58

  • 1323
  • 4
Йовчев: Не бива да се подценява ситуацията в Украйна
© Булфото

Министърът на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола определи разговорите по време на заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност като конструктивни.

Ситуацията в Украйна не бива да бъде подценявана, защото тя влияе както на регионалната, така и на сигурността в Европа, добави Йовчев. По думите на вътрешния министър КСНС се е обединил около позицията, че трябва към българите в Украйна трябва да бъде подходено с особено внимание.

"Ситуацията е много сериозна и трябва да се положат усилия, за да се нормализира обстановката там, както и за трайно разрешаване на кризата. Нашите сънародници трябва да са обект на особено внимание. С изключение на "Атака", постигахме консенсус, така че съветът беше конструктивен. Има ясни послания, които са във вътрешен и външен аспект. Аз мисля, че докладите бяха обективни и добри. Мисля, че в основните си аспекти, те визираха всички обстоятелства, които трябва да бъдат отчетени, и всички рискови заплахи, които произтичат за Република България. Йовчев отбеляза, че всички са обединени около становището. Не мисля, че господин Сидеров беше съгласен с духа, в който вървеше цялата дискусия, всички останали намерихме един текст на становища и препоръки, които считаме, че за важни за страната и се обединяваме около тях", каза още Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1323 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.03.25 | 11:00

4
Вие нямате думата с главня секретар , защото ТРЯБВА ДА СИ ПИШЕТЕ ОСТАВКИТЕ!!!

2014.03.25 | 07:13

3
СИДЕРОВ няма конкурент ! Въпрос на време е българският народ да го разбере !

2014.03.24 | 21:04

2
Йовчев : Дрън , дрън , бла,бла ! САМО СИДЕРОВ зае правилната , прославйнска и пробългарска позиция !

2014.03.24 | 21:03

1
СМЕШНЯК

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини