Надежда Нейнски: Прецедентът "Крим" може да дестабилизира цяла Европа

  • 17 март 2014 07:47

  • 1692
  • 6
Надежда Нейнски: Прецедентът "Крим" може да дестабилизира цяла Европа
©

За кандидатите ни думите демокрация, принципи и морал имат значение, макар че тези думи напоследък в политиката като че ли не значат нищо. Това каза в сутрешния блок на БНТ водачът на евролистата на "Синьо единство" Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г..

Идеята ни беше да поканим в листата лица, които са утвърдени демократи, добави тя.

Искаме да поставим началото на едно ново отношение към политиката и да утвърдим традиционното отношение на десните партии към политиката. "Синьо единство" се явява за първи път на избори и се надяваме да се превърнем в изненада, заяви Нейнски.

Изборите са състезание за доверието на хората. Не е изненада, че парите могат да извоюват определена обществена подкрепа. Изненада ще е, ако това доверие бъде извоювано с принципи, морал и последователна политика. Това ще се опитаме да направим ние, посочи водачът на евролистата на "Синьо единство".

Според нея темата на енергийната независимост ще бъде основна тема на изборите.

По думите й реакцията на управляващите за кризата в Украйна е страхлива. В момента Русия прави опит да вдигне нова стена. Правителството ни има шанс да стане на страната на демократичните общества. Това, което се случва с Крим, е един опасен прецедент, който може да дестабилизира цяла Европа, каза още Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г..

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1692 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.03.25 | 15:35

6
Тази смешната се появява само когато има избори

2014.03.25 | 15:35

5
ТИ, дето ни набута в този КОЛОНИЗАТОР ЕС,а сега живееш извън БГ, ела сега ти да живееш с една мин.раб. заплата !
мая

2014.03.25 | 15:35

4
Няма вече дясно, няма вече червено. Вляво е бъдещето.
селскио кмет

2014.03.25 | 15:34

3
Да те ши...м у развалената латерна.От 20 г,само припяваш..демократични ценности,евроинтеграция,нато.Ценности ама за теб-министърче,евродепутатче,"Гараж 10" в пъпа на София, за 50-60 милиона евро по днешни цени и купен за грошове с бонове.Никой не знае,че Централна баня е ваша на теб и Софиански,затова траете и не я пипате-да мине време.Овцете не помнят.АЙ СИКТИР!
batevale

2014.03.25 | 15:34

2
Надето вече имаше възможност напълно да изложи приоритетите на България във външната политика. А как смело и решително отсвири сестрите в Либия...............

2014.03.17 | 20:11

1
Надеее, пиле шарено! Европа, а и целият свят, ги дестабилизира прецедентът "Косово" още преди години! С какво косоварите са по-прави от населението на Крим?! Да не би глобалните интереси на Русия да са по-маловажни/за тях естествено!/ от тези на САЩ и ЕС?! С какво право американците могат да си врат гагата навсякъде по света, а руснаците да не могат? И не е ли референдумът една от висшите форми за изява на принципите на демокрацията?! Иначе к`во излиза - за едни може, за други не!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини