Буруджиева: БСП не се дърпа от референдума

  • 12 март 2014 17:51

  • 2326
  • 3
Буруджиева: БСП не се дърпа от референдума
©

Колкото повече прозрачност, толкова по-добре. Правителството направи два отчета – ще има и трети отчет. Аз лично подкрепян този опит да се дава гласност.

Това коментира Татяна Буруджиева в предаването „Лице в лице“ по БТВ. Още миналата година моята теза беше, че Орешарски трябва да присъства повече в медийните студия, посочи тя.

Тя сподели, че е имала разговори с много министри и те се чувстват повече експерти, отколкото политици, за тях е трудно да преминат бариерата. Няма как един министър да бъде само експерт, каза още Татяна Буруджиева.

По думите й Орешарски има най-много политически опит и е приел това да бъде по- публичен и по-отворен.

Според Буруджиева има два големи проблеми във финансирането на медиите – единият е финансирането на регионалните медии. Европейските пари там са пренебрежително малко, каза Буруджиева.

В националните медии всички виждат нещо, докато в регионалните има по- диференцирана публика.

Вторият голям проблем е системно да бъдем информации за нещата, за да може да навреме да се взимат решения, допълни Буруджиева.

БСП не се дърпа от референдума. На тези въпроси и 100% “да“ да се отговори – нищо не следва от това, коментира още Буруджиева във връзка с предложения от президента референдум.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2326 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.03.13 | 21:29

3
Не ви ли се струва, че си приличат думите на Манолова, Буруджиева, Орешарски. Четеш, уж нещо говорят, а не остава нищо. Само движат въздуха.
Червена наглост

2014.03.13 | 21:29

2
Toзи велик експерт,които подкрепя счетоводотеля на черепа олигарски ни казва в пряк текст че каквото и да е решението на народа на референдума за тъпите кумунисти (олигарси) няма никакво значение.Ще продължим да крадем и съсипваме нацията без да искаме тяхното мнение.

2014.03.13 | 21:29

1
Защо всички от БСП са така противни изглеждащи бе, защо? Почти колкото и политическите им убеждения, каква случайност....

Добави коментар

Водещи новини