Депутатите ще работят извънредно на 11 март

  • 07 март 2014 10:25

  • 813
  • 4
Депутатите ще работят извънредно на 11 март
©

Парламентът ще работи извънредно във вторник, 11 март.

Причината - депутатите изгубиха почти цялата си пленарна седмица  само с два законопроекта. Заседанието ще се състои от 14.00 до 19.00 ч. Предложението беше направено от депутата от БСП Атанас Мерджанов.

Сред точките в дневния ред на извънредното заседание са първо гласуване на промени в Закона за митниците, първо гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия, първо четене на Законопроект за Фискален съвет и промени в Закона за обществените поръчки. Ако някоя от точките бъдат приети днес, ще отпаднат от дневния ред на извънредното заседание.

В началото на пленарния ден депутатите отмениха провеждането на парламентарен контрол в днешното заседание. Председателят на парламента Михаил Миков заяви, че има съвместно заседание между правителствата на България и Румъния и тристранна среща на министър-председателите на България, Румъния и Сърбия, затова е постъпила молба за отмяна на парламентарния контрол.

Последвайте канала на

Десислава Станева
813 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Антибългарска коалиция бсп+дпс+атака

2014.03.07 | 16:47

4
Боклуците бързат не защото са много работни, а защото им остава още малко време.

2014.03.07 | 16:47

3
Питам Боко: Кой присвои 1,7 млрд от болните и бедните? Кой гушна 4 млрд от ПР- ските магистралки, асфалтови, за другите не ми се мисли да отварям дума? С тези ли финикийски знаци се разплаща с „протестиращите”, та пак да прибира? Червените фенери, в които дерибейства, с кои левчета са конструирани? Хайде, стига съм питал. На тези въпроси да отговори е ПРЕ- достатъчно!!!

2014.03.07 | 16:47

2
Този Бареков съвсем изкукурига!? Росен Петров- отдавна! Господ събира лудите. Аз не съм луд да ги подкрепям!!! Първанов се превърна в двойник на Борисов, а той, ако трябва да цитирам: „ простак от екваториална Африка.” Е, това ли е различното, новото и светлото бъдеще!? О, не, благодаря. Некреативните, а далавераджиите, при това доказани не са ми по вкуса! Съответно- изборът е ясен. Изборът е настоящия. Защото хуза добро или не- друга алтернатива- йок.
вихър

2014.03.07 | 16:47

1
Герберастите да не чуят за извънредна работа ! Мързеливци мръсни !

Добави коментар

Водещи новини