Йовчев: Акцията в Общинска банка е по постановление от прокуратурата

  • 05 март 2014 17:44

  • 1412
  • 1
Йовчев: Акцията в Общинска банка е по постановление от прокуратурата
©

Всичко, което е извършено в Общинска банка, е по постановление от прокуратурата. Има досъдебно производство и единствено наблюдаващият прокурор може да разреши и да прецени дали може да се предостави информация.

Това каза на пресконференция вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола. Той коментира последните събития в страната. На въпрос дали Йосиф Йосифов – Йоско е обявен за общодържавно издирване, министърът отговори: Води се досъдебно производство. Нямам информация да е напуснал територията на страната. Гарантирам, че дори по някакъв начин някое от лицата, които имат забрана да напускат страната, да е направило такъв опит или да е напуснало страната, ще направим всичко възможно и вярвам, че с помощта на нашите партньори ще имаме успешен завършек, каза Йовчев.

Вицепремиерът говори и за проблема с бежанците. "Капацитетът на Държавната агенция по бежанците нараства с пъти, промени се организацията на работа, промениха се условията в местата за настаняване и сигурността в положителен аспект. Те към момента действат съобразно закона и се надявам, че ще продължат да спазват буквата на закона”, посочи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола. "Към момента не съществува пряка заплаха от бежанска вълна в България. Дори да има такава, страната ще бъде подготвена. Макар и в момента да няма голяма вероятност от проблеми в тази посока, трябва да планираме необходимите мерки. Утре ще планираме тези мерки и оттам нататък те ще бъдат въведени незабавно. В зависимост от промяна на ситуацията в Украйна, ще решим каква да е силата на тези мерки и какво да се промени при тях. Още от утре ще имаме планирани мерки, които ще влязат в сила незабавно”, подчерта той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1412 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kukoto

2014.03.06 | 11:33

1
Не знам какво вярваш, но братя Галеви все още дим, дим ,дим дим да ги няма, въпреки вашите партньорски служби.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини